• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Akfen'in patronu 500 milyon doları yalanladı

Akfen'in patronu 500 milyon doları yalanladı
Akfen Holding Başkanı Hamdi Akın, yakın çevresine, 2 yıldır ayrı yaşadığı avukat eşi Şafak Akın’ın boşanma dilekçesinde 500 milyon dolar yazmadığını açıkladı.

Akfen'in patronu 500 milyon doları yalanladı

Akfen Holding Başkanı Hamdi Akın, yakın çevresine, 2 yıldır ayrı yaşadığı avukat eşi Şafak Akın’ın boşanma dilekçesinde 500 milyon dolar yazmadığını açıkladı. Şafak Akın'ın talep ettiği para miktarı şöyle:

Akfen Holding Başkanı Hamdi Akın, yakın çevresine, 2 yıldır ayrı yaşadığı avukat eşi Şafak Akın’ın boşanma dilekçesinde 500 milyon dolar değil, 100 milyon dolar tazminat talep ettiğini söyledi.

Akın’ın, “Ben ve ailem bu konuda çok yıprandık. Boşanmayı da ben istemedim” dedi.

AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, boşanma davasında öne sürülen aldatma ve 500 milyon dolarlık nafaka iddialarını yalanladı.

Hamdi Akın, boşanma dilekçesinde yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını savunurken, avukat eşi Şafak Akın’ın 500 milyon dolar değil, 100 milyon dolar tazminat talep ettiğini söyledi.

Asılsız iddialar

Akın, boşanmak için Eyüp Adliyesi’ne başvuran eşinin dilekçesindeki aldatma iddiaların doğru olmadığını savunarak, yakın çevresine şunları söyledi:

“Tüm mücadeleyi gösterdim, ‘Eşimi aldattığım ve her gece alem yaptığım’ yönündeki iddiaları kesinlikle kabul etmiyorum. Bunlar asılsız ve dayanağı olmayan söylentilerdir.

Ben ve ailem bu konuda çok yıprandık. Boşanmayı ben istemedim. Yuvanın kurtulması için gereken mücadeleyi gösterdim. Araya girenler de eşimi boşanmaması konusunda ikna edemedi.

Şikayet dilekçesini de geri çekmedi. Ancak boşanma karşılığı benden 500 milyon dolar değil, 100 milyon dolar talep etti. Dilekçede yer alan iddiaların büyük bir kısmı, beni derinden yaraladı.

Eşime bu konuda sitem etmem gerekir. Çünkü evlilik kutsal bir müessesedir, iş ortaklığı değildir. O çocuklarını düşünerek böyle düşmanca bir dilekçe vermemeliydi.”

2 yıldır ayrı yaşıyordu

Akın çiftinin boşanma davası 2 Kasım’da görülmeye başlanacak. Çift, 1999’da evlenerek Ankara Karaoğlan Köyü’ndeki villalarında yaşamaya başlamıştı.

2008’de İstanbul’a yerleşen Akın çifti, evliliklerinde sıkıntı yaşayınca bir süre ayrı oturmaya karar vermişlerdi.

Son olarak Emine Erdoğan ile birlikte sel felaketinde zarar gören insanlara yardım etmek için Pakistan’a giden Şafak Akın’ın avukatlığını Osman Hacıbekiroğlu üstlenirken, Hamdi Akın’ı ise avukat Kezban Hatemi savunacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim