• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Akıllı seyahatin adresi yine "Pegasus"

Akıllı seyahatin adresi yine "Pegasus"
Pegasus Hava Yolları, Türkiye’nin en yeni uçaklarına sahip filosuna sahip olmak için yaptığı filo yatırımlarının yanı sıra destinasyonlarına da her geçen gün bir yenisini ekleyerek uçuş ağını genişletiyor.

20 ÜLKEDE TOPLAM 46 NOKTAYA AKILLI SEYAHATİN ADRESİ :“PEGASUS HAVA YOLLARI”

‘Uçmak herkesin hakkıdır’ ilkesi ile yola çıkan Pegasus Hava Yolları, gerçekleştirdiği kampanyalar, sunduğu uçuş öncesi ve sonrası hizmetleri, Türkiye’nin en yeni uçaklarına sahip filosuna sahip olmak için yaptığı filo yatırımının yanı sıra destinasyonlarına da her geçen gün bir yenisini ekleyerek uçuş ağını genişletiyor.

Pegasus’un uçuş ağına eklediği yurt içi ve yurt dışı yeni noktalar ile Pegasus misafirleri, 30 Mart’tan itibaren İzmir’den Londra’ya vergiler dahil 92,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla, 1 Mayıs’tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen’den Sivas’a 69.99 TL’den başlayan fiyatlarla, 15 Mayıs’tan itibaren Tahran’a 99,99 USD‘den başlayan fiyatlarla, 16 Mayıs itibaren Bükreş’e 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla, 17 Mayıs’tan itibaren de Almanya Zweibrücken'e 79,99 Euro‘dan başlayan fiyatlarla karşılıklı seyahat etme imkanına kavuştular.

Pegasus’un 1 Haziran’dan itibaren başlayacağı Adana-Bodrum uçuşları ile Adana merkezli uçuşlara da bir yenisi daha eklenmiş olacak. Haftanın 3 günü karşılıklı gerçekleştirilecek Adana-Bodrum uçuşlarının biletleri de vergiler dahil 69,99 TL’den başlıyor.

Uçuş ağına eklediği bu yeni destinasyonlar ile Pegasus Hava Yolları, misafirlerini 20 ülkede toplam 46 uçuş noktasına en ekonomik şekilde ulaştırarak, tatil bütçesindeki seyahat masraflarını minimize ediyor.

Pegasus Hava Yolları seferleri hakkında detaylı bilgiye ve seferlerin biletlerine Pegasus Hava Yolları web sitesi www.flypgs.com internet adresinden ulaşmak mümkün.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim