• BIST 9693.46
  • Altın 2507.379
  • Dolar 32.5825
  • Euro 34.7754
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Akıllı telefonlar kamyoncunun ekmek kapısı

Akıllı telefonlar kamyoncunun ekmek kapısı
Taşımacılık sektöründe yük alan ve yük vereni bir araya getiren Webnak’ı 2 bin 500 kamyoncu ve 600 şirket kullanıyor.

Webnak, KOBİ’ler ile nakliyecileri internet ve mobil ortamda güvenle buluşturarak taşımacılık sektörüne yepyeni bir soluk getirdi. Aslanoba Grubu bünyesinde kurulan platform, nakliyecileri tek tuşla şirketler ile buluşturuyor. Taşıma maliyeti, güvenli takip, hız, verimlilik gibi konular sorun olmaktan çıkarıyor. Kısa sürede 2 bin 500 kamyoncu ve 600 şirket Webnak’ı kullanmaya başladı.

“2015’te istikrarlı büyümemizi sürdüreceğiz”

Aslanoba Grubu Kurucusu Hasan Aslanoba, “İnternet teknolojileri çok büyük bir dijital devrim başlattı. Webnak örneğinde olduğu gibi, internet ortamı, arz ve talebi en verimli şekilde buluşturuyor; bu da aracılık hizmetlerinin maliyetini yüzde 15 oranında azaltıyor. Webnak’ı hizmete sunmadan önce sektörde saptamış olduğumuz ihtiyaçlara bugün cevap verebiliyor olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. 2015 yılında pek çok yenilik ve sektörün gelişimine yönelik projelerimizle istikrarlı büyümemizi sürdüreceğiz” dedi.

Akıllı telefonlar kamyoncuların ofisi oldu

Hasan Aslanoba, üye olmanın tamamen ücretsiz olduğu Webnak ile Türkiye’nin herhangi bir noktasından dönüş yapacak olan nakliyecilerin, şirketlerin açtığı ihaleleri görerek, en uygun fiyatı sunabildiğini belirtiyor. Aslanoba, “Nakliyeciler sürekli hareket halindedir. Webnak’ın mobil uygulaması sayesinde bilgisayar başında olmasalar dahi cep telefonlarından teklif verebiliyorlar. Mobil uygulamamızın kolay kullanımı sayesinde akıllı telefonlar nakliyecilerin ofisi oldu diyebiliriz. Böylece nakliyecilerin fazla masraf, kilometre, garajda bekleme, ekstra ödeme ve dönüş yükü bulamama gibi sorunlarına son veriyoruz” şeklinde konuştu.

KOBİ’lerin çözüm ortağı Webnak

KOBİ’ler en büyük sorunlarından biri olan lojistik konusunda, Webnak’ın sunduğu hizmet ile maliyet, zaman ve iş yükünden tasarruf ediyor. Webnak ile KOBİ’ler, yüklerine en uygun aracı en kısa zamanda ve makul fiyat altında buluyor.

Türkiye’de ilk kez en yakınındaki nakliyecileri haritadan üzerinden görebilme imkanı sunan Webnak, KOBİ’lere zamandan tasarruf sağlıyor ve nakliyecilerin iletişim bilgilerine anında ulaşma imkanı veriyor. KOBİ’ler ayrıca nakliyeciler performansa göre puanlama sistemi ile değerlendirebiliyorlar.


Karşılıklı güven problemini ortadan kaldıran Webnak’ın, kurduğu altyapı sayesinde taşıma işlemini yapan aracı nakliye başlangıcından teslimata kadar GPS üzerinden online takip edilebiliyorlar. Ayrıca online nakliye sigortasını hayata geçirecek olan Webnak, dileyen tüm gönderici firmalara bu imkanı sunacak.

Webnak, Yük Taşımacılığında Türkiye’nin Lider Pazar Yeri Olmayı Hedefliyor.

Webnak 5 yıl içinde yük taşımacılığında Türkiye’nin en büyük pazar yeri ve yılda 90 milyon TL hizmet gelirine sahip olmayı hedefliyor.

Webnak ekibi hızla büyümeye devam ediyor, Şu anda İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, Adana, Bursa ve İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye’de 5 bölgede 20 kişilk Webnak saha ekibi ve Webnak Merkez ofiste çalışan profesyonel ekibi ile toplamda 30 kişiyle hizmet veriyor.

Webnak hakkında

Su sektörünün önde gelen markası Erikli’nin ortaklarından Hasan Aslanoba tarafından 2006’da kurulan Aslanoba Grubu bünyesinde hizmet veren Webnak, yükü olan firmalarla yük taşıyan nakliyecileri açık teklif sistemi ile buluşturan online bir pazar yeridir. Mobil uygulaması da bulunan Webnak Türkiye çapında İstanbul Avrupa – Anadolu yakası, Bursa, İzmir ve Adana’da hizmet veriyor. Webnak’ın, halihazırda 3.100 kullanıcısı bulunuyor.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim