• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Akmar Holding'den operasyon açıklaması

Akmar Holding'den operasyon açıklaması
İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen yolsuzluk operasyonla ilgili olarak AKMAR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Aksoy imzasıyla, yazılı bir açıklama yapıldı.

İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen ve 5 ilde düzenlenen eş zamanlı yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınanlar ile ilgili, Akmar Holding'ten yazılı bir açıklama yapıldı.

Akmar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Aksoy imzasıyla yapılan açıklama aynen şöyle;

"Bugün Denizcilik sektörünün nabzını yansıtan günlük basın organlarının Web sayfalarında aşağıdaki şekilde adı geçen firma ile grubumuzun ve grup şirketlerimiz ve ortaklarının uzaktan / yakından hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Adı geçen Firma ismi şu şekilde belirtilmekle beraber ; "" Akmar Liman Ve Tersane İşlt. San. Tic. Ltd. Şti. Yılmaz KURD - İSTANBUL "

"Zaten firma ünvanı yanında yetkili kişi ismi de belirtildiğinden grup şirketlerimiz ile ilgisinin olmadığı açıkca anlaşılmakla birlikte DENİZ TİCARETİ konularında yasal olarak tescilli ismimiz olan " AKMAR " adını bilerek veya bilmeyerek zaman zaman kullanmaya kalkan firmaları ve / veya kişileri belirlediğimiz zamanlarda da derhal hukuki yollardan gerekli girişimleri yaparak ilgili firmaların isimlerini değiştirmelerini talep etmekteyiz. Bunlara örnek olarak da 2011 yılında mahkeme kararları ile AKMAR isminin kullanılmasını önlediğimiz bir şirket de söz konusu olup kendilerinden Tazminat taleplerimizi de hukuki olarak takibe koymuş bulunmaktayız.

Dolayısı ile yanlış anlaşılmalara ve şirketler grubumuzun ticari itibarına zarar verilmemesi adına durumu bilgilerinize sunarken bugünkü haberlerinizde adı geçen firma ile hiçbir ilişkimizin olmadığını / olamayacağını tekraren vurgulamakta fayda olduğunu bilgilerinize sunarım .  Saygılarımla,

AKMAR HOLDİNG A.Ş. ve  AKMAR DENİZCİLİK Şirketler Grubu Adına

Yönetim Kurulu Başkanı  Necdet AKSOY"

www.ulasimonline.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim