• BIST 9131.16
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Al Gore,Turkcell Liderler Konferansı’na geliyor

Al Gore,Turkcell Liderler Konferansı’na geliyor
Al Gore iş dünyasının önde gelenlerine yapacağı konuşmada, gelişen teknolojilerin liderliğe ve iş dünyasına etkilerini mercek altına alacak.

 

“Turkcell Liderler Konferansı” 22 Eylül’de dördüncü kez gerçekleşiyor. Dünya çapında marka haline gelmiş önemli isimlerin konuşmacı olarak katıldığı konferansın bu seneki konuğu ABD’li siyasetçi, Apple Yönetim Kurulu Üyesi ve Google Üst Düzey Danışmanı, Nobel Ödüllü Al Gore… 
 
Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, “Liderler Konferansı” etkinliğiyle,  dünyaca ünlü fikir adamlarını, ülkemizin önde gelen işadamı ve sanayicileriyle buluşturmaya devam ediyor. 22 Eylül 2012’de Çırağan Oteli’nde dördüncü kez gerçekleşecek “Liderler Konferansı”nın konuğu, gerek siyasetçi kimliği gerek çevreci görüşleriyle uluslararası arenada hep gündemde kalmayı başaran Al Gore. 
 
“Küresel Isınma” üzerine yaptığı çalışmalarla Nobel’e, yine aynı konuda ürettiği belgeselle de Oscar’a layık görülen Gore’un İstanbul’da yapacağı konuşmanın başlığı “Değişen Dünyada Liderlik”. ABD’de 7 sene boyunca “Başkan Yardımcılığı” gibi önemli bir görevi üstlenmiş olan, Apple Yönetim Kurulu Üyesi ve Google Üst Düzey Danışmanı Al Gore, İstanbul’da teknolojinin liderliğe olan etkisi, demokratikleşmesi ve devletler için önemini analiz edecek. 
 
“Liderler Platformu” hayata geçiyor
 
Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv’in ev sahipliği ile bu sene dördüncü kez gerçekleşecek olan Liderler Konferansı’nda, Turkcell’in, iş dünyasının tepe yöneticilerini “öğrenen&öğreten liderler” vizyonuyla buluşturarak sürekli gelişim yolculuklarına değer katmak amacıyla oluşturduğu “Liderler Platformu”nun lansmanı da yapılacak.
 
“Liderler Konferansı” daha önce de dünya devlerini ağırlamıştı 
 
“Turkcell Liderler Konferansı” daha önce de çok önemli fikir önderlerini ağırlamıştı. Virgin Group’un sahibi, girişimci lider Richard Branson, General Electric eski başkanı Jack Welch ve son olarak Harvard Business School profesörlerinden Michael E. Porter, “Liderler Konferansı” için İstanbul’a gelmiş ve eşsiz görüş ve deneyimlerini dinleyicilerle paylaşmıştı.  
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim