• BIST 9524.59
  • Altın 2487.684
  • Dolar 32.5553
  • Euro 34.6917
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Alanya'da "İkinci El Yat Fuarı" yapılacak

Alanya'da "İkinci El Yat Fuarı" yapılacak
Alanya Marina tarafından düzenlenecek olan Alanya’nın ilk “İkinci El Yat Fuarı” için hazırlıklar sürüyor.

Alanya'da "İkinci El Yat Fuarı" yapılacak

Alanya Marina tarafından düzenlenecek olan Alanya’nın ilk “İkinci El Yat Fuarı” için hazırlıklar sürüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alanya Marina Genel Müdür Yardımcısı Savaş Ayas, Alanya’da, alternatif turizm konusunda artık deniz turizminin daha fazla önemsenmesi gerektiğine değinerek şunları söyledi:

“Fuarımızın duyulmasıyla yat sahiplerinin bir kısmı, yatlarını değiştirmek ya da satmak için çalışmaya başladılar. Alanya Marina’nın kısa süre içerisinde ulusal ve uluslararası yatçılık dünyasının Doğu Akdeniz’deki önemli merkezlerinden biri haline gelmeyi başardığını söyleyebiliriz. Alanya şehrinde yaşayan 120 bin kişilik daimi nüfusun yaklaşık 20 bin kadarı, 32 değişik ülke insanından oluşmaktadır. Gerek Alanyalı Türkler gerekse Alanya’da yaşayan yabancı uyruklu kişiler, Alanya Marina’nın kendilerine sağladığı bu yeni imkanı kullanmak ve yat sahibi olma imkanını araştırmak istemektedirler. Bu talepleri göz önünde bulundurarak Alanya’nın ilk İkinci El Yat Fuarı’nı 30 Nisan–14 Mayıs tarihleri arasında organize etmeye ve bu 14 gün süre ile yatlarını satmak isteyen yat sahiplerini misafir etmeye karar verdik. T.C. veya yabancı bayraklı yatlarını satmak isteyen yat sahipleri şimdiden Alanya Marina’da rezervasyon yapmaya başladılar. Bu süre içinde teknesini satmak isteyenler için bağlama ücreti alınmayacaktır ve marina idaresi satıştan herhangi bir gelir talep etmeyecektir. Buna ek olarak katılımcılar, çeşitli eğlencelerden, marina hizmetlerinden yararlanma, Alanya ve çevresini keşfetme gibi fırsatlardan da yararlanabilecektir. Alanya Marina Teknik ekibi 100 ton kapasiteli Travel Lifti, bu süre içinde teknenizin her türlü sorununu uygun servis ücretleri ile gidermek için hazır olacaktır. Eğer bu organizasyonumuza katılmak ve teknenizi satmak isterseniz, lütfen bize ulaşın. Bu bilgiler teknenize marinada verilecek bağlama yerinin rezerve edilmesi açısından önemlidir. Sizlere keyifli bir yaza hazırlık dönemi dileriz ve sizleri de bu organizasyonumuzda aramızda görmekten mutluluk duyacağımız özellikle belirtiriz.”

“ÇOK KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLADIK”

En büyük amaçlarından birisinin Alanya Marina'nın dünyaya açılmasını sağlamak ve Alanyalıları yat ve yelkenli kültürüyle tanıştırmak olduğunu da sözlerine ekleyen Ayas, "Burada kendi yatlarında veya yelkenlilerinde konaklayan yerli veya yabancı uyruklu insanlar ekonomik olarak Alanya’ya büyük katkı sağlamış oluyorlar. Bu insanlar burada kaldıkları sürece Alanya merkezine giderek alışveriş yapıyor veya sanayiye giderek tekneleri için gerekli olan ihtiyaçlarını alıyorlar. Deniz turizmi konusunda Marina, Alanya için çok büyük bir kazanımdır. Marinamız büyüdükçe yeni işyerleri açılıyor ve birçok kişi de burada görev alma imkanı buluyor" dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim