• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Alanya'da tur teknelerine standart fiyat

Alanya'da tur teknelerine standart fiyat
Alanya'da tur teknelerinde yaşanacak olası bir olumsuzluk olayına karşı sezon öncesi bir dizi önlem alındı. Turistler teknelere turnikeden geçerek tekneye binecekler ve menüler standart olacak.

Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, 2005 yılında 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan tekne turunun Türkiye'nin hafızasından hala silinmediğine dikkat çekerek, bu olayda denetim eksikliği ve çılgın rekabetin büyük payı olduğuna vurgu yaptı. Son yıllarda yapılan denetimler sayesinde tekne turlarının güvenli hale geldiğini belirten Doğan, buna karşın hizmet kalitesindeki düşüşün önlenemediğini söyledi.

SON VERMEK İSTİYORUZ

Tur fiyatlarının teknecileri zarar ettirecek seviyelere indiğini, bu nedenle yiyecek içecek kalitesinin düştüğünü ifade eden Kaymakam Doğan, bu duruma son vermek için proje hazırladığını kaydetti. Hazırlanan projeye göre yolcuların teknelere turnikeden geçerek bineceklerini belirten Doğan, "Tekneler kendisine verilen sırayı bekleyerek turnikeden geçen müşterileri, kapasitesi doluncaya kadar tekneye alıp yola çıkacaklar" dedi.

TEK FİYAT OLACAK

Tekne turlarında tek fiyat uygulayacaklarını da ifade eden Doğan, "Tur fiyatlarını Alanya Yatçılar Kooperatifi ile birlikte belirleyeceğiz. Böylelikle hem tekne sahiplerinin riski azalacak. Haksız rekabet ortadan kalkacağı için yolcuların da kafası karışmayacak" dedi. kaymakam Doğan ayrıca bu uygulama ile teknecilerin daha fazla para kazanacağını kaydetti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim