• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

ALC'ye Horoz'dan 3 bininci Renault çekici

ALC'ye Horoz'dan 3 bininci Renault çekici
Lojistik sektörünün önemli firmalarından ve Renault Trucks’ın Türkiye’deki ilk satış temsilcisi Horoz Lojistik, satışını gerçekleştirdiği 3 bininci aracını ALC Logistik’e teslim etti.

Renault Trucks 1997 yılında Türkiye'deki yapılanmasını gerçekleştirdiğinde ilk bayisi olan Horoz Taşıt, Ali Çiçekli’nin kuruculuğunu yaptığı ALC Lojistik’e 3 bininci çekiciyi törenle teslim etti. Ali Çiçekli, oğlu Soner Çiçekli ile birlikte ALC Logistics’i kurdu. Hem alaylı, hem de mektepli olduğunu söyleyen Ali Çiçekli, Renault’u tercih etme nedenlerini şöyle açıkladı: “Gördüm ki Renault Trucks, emsallerine göre ciddi maliyet avantajlarına sahip. Yakıt kullanımında son derece cimri bir araç. Satın alma maliyeti daha avantajlı. Çünkü bir aracı ne kadar pahalı alırsanız, sefer maliyetleri de o oranda artar, bu da rekabet avantajınızı yitirmenize yol açar.Bunun yanında satış sonrasındaki servis ağı zenginliği de, Renault Trucks’ı tercih etmemizdeki en önemli faktörler oldu” dedi.

Hedef Orta Doğu ve Asya

Sektöre kendi firmasıyla ilk adımını atan Ali Çiçekli, firmalarının kuruluş felsefesini ‘Müşteri ihtiyacını doğru tespit’ olarak açıkladı. Çiçekli, “Çözüm ortağı olarak gördüğüm müşterilerimizin bu gereksinim ve beklentilerini butik bir anlayışıyla çözmeyi hedefliyoruz. Farklılıklar yaratmayı hedefliyoruz. Ortadoğu ve Asya ülkeleri hedef pazarlarımız olacak. Bu ülkelerde parsiyel ve komple taşımacılığa odaklanacağız. Türkiye Limanlarından gerek şehir içi gerek yurt içi gerekse transit olarak yurt dışına giden konteynerlerin her türlü elleçleme ile taşımalarını da yapacağız” şeklinde konuştu.


“Sektörü çok iyi bilen birinin bizi tercih etmesi çok gurur verici bir durum” diyen Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu da, “Ali Çiçekli’nin sözleri, bir lojistik okulunda okutulacak ders niteliğinde. Bu sözler, bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor” diyerek, kendilerini tercih eden ALC Lojistik’e teşekkür etti.


“Bizi istikrarımız için tercih ediyorlar”

ALC Lojistik’e üç bininci aracı satmanın kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirten Horoz Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, “Sektörü iyi bilen insanların sayısının artması, lojistikçilerin önemli bir kazanımıdır. Sektöre kaliteli firmaların girmesi ve bu sayıların artması, sektörümüzün kalitesini de üst seviyelere çıkarmamız açısından son derece önemli bir durum arz etmektedir. Renault Trucks, Türkiye’de kurumsal olarak bulunduğu 14-15 yılda istikrarını korumuştur. Bizim tercih edilmemizdeki en önemli etkenlerden biri de, süreklilik ve standartların, iş yapış şekli ile fiyat politikasının uzun soluklu olarak sürdürebilmesidir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Cengiz TEPEBAŞ

www.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim