• BIST 9543.19
  • Altın 2486.665
  • Dolar 32.5193
  • Euro 34.8355
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Alfa Nakliyat 8 adet DAF Optimizer aldı

Alfa Nakliyat 8 adet DAF Optimizer aldı
DAF-TIRSAN Samandıra tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreni ile Alfa Nakliyat’a 8 adet FT XF105.460 Optimizer teslim edildi.

Alfa Nakliyat yine DAF dedi

DAF-TIRSAN Samandıra tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreni ile Alfa Nakliyat’a 8 adet FT XF105.460 Optimizer teslim edildi.

Araçlarını Tırsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Çetin Nuhoğlu’ndan teslim alan Alfa Nakliyat Onursal Başkanı Sn. Ali Savaşcı uzun yıllardır sadece DAF ve Tırsan ürünlerini tercih etme nedenlerini şöyle açıladı: “Biz firma olarak gelişen teknolojiyi yakından takip eder, filomuzu daha verimli kullanmak adına sürekli çaba sarf ederiz. TIRSAN en yüksek verimi elde edeceğimiz esnek çözümler sunduğu için geçmişten bugüne hep tercihimiz olmuştur, gelecekte de olacaktır. DAF ve TIRSAN ürün ve hizmetlerini diğer rakiplerinden ayıran en temel özellik her zaman kullanıcının yanında, ürünlerinin arkasında durmalarıdır. Bizim için en önemli kriter güvendir. TIRSAN ve DAF hiçbir zaman güvenimizi boşa çıkarmamıştır.”

Yeni FT XF105.460 Optimizer araçlar ZF-ASTronic otomatik şanzıman ile MX-Motor freninin mükemmel uyumu sayesinde kullanıcısına yüksek yakıt ekonomisi ve konforu bir arada sunuyor. Ayrıca ASTronic şanzıman debriyaj balatasının ömrünü iki kat arttırırken araca 80kg’lık hafiflik sağlıyor.

Alfa Nakliyat tamamı DAF ve TIRSAN ürünlerinden oluşan yaklaşık 100 araçlık filosu ile, ağırlıklı olarak Avrupa’ya taşıma yapmaktadır. Taşıma yaptığı ülkeler başta Almanya, Hollanda, Fransa, Macaristan, dönüş yüklerinde ise Irak, İran ve Türkî Cumhuriyetlerdir. Firma Alfa Nakliyat adıyla 1995’ten bu yana faaliyet gösterse de kökleri çok daha eskilere dayanıyor. Sn. Savaşcı firmanın tarihçesini şöyle özetliyor: “ Bizim işimiz nesillerdir nakliyeciliktir. Dedelerimiz Kurtuluş Savaşı esnasında develer üzerinde taşıdıkları mühimmat ile ordumuza destek sağlamıştır. Soyadımız olan “Savaşcı” da bu dönemde sağladığımız üstün hizmetlerden ötürü bize laik görülmüştür.”

“Taşınan en ağır yük, sorumluluktur!” felsefesi ile taşımalarının gerçekleştiren Alfa Nakliyat bu zorlu misyonunda en yakın çözüm ortağı olarak TIRSAN’ı görüyor’’. Tırsan ürünlerini rakiplerinden üstün kılan nokta kullanılan ileri teknoloji sayesinde sağlamlıktan ödün vermeden hafifletilmiş olmalarıdır. Bu sayede hem daha yüksek taşıma kapasitesi sunar, hem de boş dönüşlerde yakıt sarfiyatını düşürür ve yollarda daha az yıpranmaya sebep olur.”

Faaliyetlerini Gaziantep’teki merkez lokasyonundan yürüten Alfa Nakliyat yakın gelecekte yine Gaziantep’te 6.000m2 kapalı antrepo alanını da bünyesinde bulunduracak yeni tesislerini genişleterek sürdürecektir.

Alfa Nakliyat DAF ve TIRSAN ürününe sahip olmanın haklı gururunu yaşayan binlerce firmadan sadece biri. Türk nakliyecisinin DAF ile tanışması uzun zaman öncesine dayanıyor. DAF’ın efsane modeli 2800, 3300’ler ile nakliyecilik hayatına başlayan ve bu araçlar sayesinde zor zamanları aşıp bugünlere gelen nakliyeci dostlarımızın başarı hikâyelerinin bir parçası olmak TIRSAN için bir gurur kaynağıdır.

En son teknolojiye sahip ama sağlamlığından ve verimliliğinden taviz vermeyen yeni seriler ile DAF efsanesi devam ediyor. DAF bugün Avrupa’da çekici segmentinde açık ara pazar lideriyse bunda geçmişten bugüne her biri selefinden çok üstün olan tüm serilerin payı bulunuyor.

DAF 60 yılı aşkın süredir kamyon üretimini sürdürüyor. Kendi kabinini, kendi dingillerini üretiyor olmanın yanı sıra en çok kendi motorunu üretiyor olmaktan gurur duyuyor. Hatta bu konuda kendini bünyesinde bulunduğu Amerikan sanayi devi Paccar grubuna da ispatlamıştır. DAF motoru EPA 2010 sertifikasyonu sağlıyor ve Paccar’ın bünyesinde olan Amerika’nın en büyük kamyon markaları Kenworth ve Peterbilt’de de kullanılıyor. DAF’ın motor konusundaki tartışılmaz üstünlüğü tüm dünya’da takdir görüyor. 2007’den bu yana her yıl DAF en iyi otobüs motoru imalatçısı ödülüne laik görüldü.

1995 yılından bu yana Türkiye’de DAF’ın distribütörlüğünü sektörün duayeni TIRSAN yapıyor. DAF mükemmel ürün kalitesine, Tırsan’ın mükemmel ürün ve hizmetleri eklenince ortaya benzersiz bir çözüm ortağı çıkıyor. “Bir DAF’ı bir TIRSAN bir TIRSAN’ı ancak bir DAF tamamlıyor.“

Bir kere DAF ve Tırsan ürününe sahip olma ayrıcalığını yaşayan firmalar, sonraki yatırımlarında tercihlerini yine mutlaka DAF ve Tırsan ürünlerinden yana kullanmaya devam ediyorlar. Çünkü değerini yitirmeyen bir yatırım malı aldıklarının farkındalar. DAF ve TIRSAN ürünleri en uzun kullanım ömrüne ve en düşük işletme maliyetlerine sahip olmasının yanı sıra yüksek ikinci değeri ile yatırımcısına en yüksek kazancı sağlıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim