• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Ali Çiçekli, ALC Lojistik firmasını kurdu

Ali Çiçekli, ALC Lojistik firmasını kurdu
İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Ali Çiçekli, ALC Lojistik firmasını kurdu.

Ali Çiçekli, ALC Lojistik firmasını kurdu

İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Ali Çiçekli, ALC Lojistik firmasını kurdu. 30 yıldır Uluslararası Nakliye Sektöründe birçok projelere imza atan Ali Çiçekli, yeni kurduğu firmasında araç tercihini Tırsan’dan yana yaptı. Çiçekli, “Bundan sonraki alımlarımda da tercihim yine Tırsan olacak” dedi.

Tırsan Treyler tarafından ALC Lojistik’e satışı yapılan 15 adet Mega Semi Treyler, Adapazarı Fabrikası’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine ALC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli ve Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu katıldı. Araç teslimatının ardından Çiçekli ve Nuhoğlu tüm fabrika çalışanlarıyla birlikte iftar yemeği yedi.

ALC Lojistik’e yapılan araç teslimat töreninin kendisi için çok önemli olduğunun altını çizen Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Övünerek ve gurur duyarak söyleyebilirim ki Ali Çiçekli ile beraber Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) yönetiminde bulunduk. Özellikle eğitim konusunda gösterdiği çabalar, uluslararası nakliye sektörüne ve bütün üyelerimize çok ciddi katma değerler sağladı. 2001 yılında kurulan Euro Akademi’de ve daha sonrasında İstanbul Üniversitesi Lojistik Yüksek Okulunda Eğitim verdi. Bunlar Ali Çiçekli’nin sektöre yaptığı katkıların göstergesidir. Bugünkü tören araç teslimatından ziyade engin deneyimleri olan bir arkadaşımızın kendi ayaklarının üzerinde yürümesi için verdiği mücadeledir. Ben inanıyorum ki Ali Çiçekli, önümüzdeki dönemlerde çok başarılı bir firmayı ortaya çıkaracaktır. ALC Lojistik’in tüm sektörümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

SEKTÖRÜN VİZYONUNU NUHOĞLU ÇİZDİ

Öğretmenlik mesleğini bırakıp 1981 yılında sektöre giriş yaparak her kademede görev aldığını dile getiren Ali Çiçekli, lojistikte ihtisaslaştığını ve son 5 yıldır da İstanbul Üniversitesi Lojistik Meslek Yüksekokulu’nda öğretim görevlisi olarak akademik çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Çetin Nuhloğlu’nun uluslararası nakliye sektörüne damgasını vurduğunu hatırlatan Ali Çiçekli, “Çetin Nuhoğlu gibi bir lidere sahip olmak gerçekten bir şanstır. Nuhoğlu, bizlere bir vizyon çizdi, ufkumuzu açtı. Uluslararası nakliye sektöründe birçok mücadeleyi birlikte verdik ve sektörü bugünlere getirdik. Bugünde onun gösterdiği vizyonla ilerlemek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

ALC Lojistik başta İtalya olmak üzere Fransa, İspanya ve diğer tüm Avrupa ülkelerine parsiyel ve komple taşımacılığı hizmetini, gerek kendi öz mal araç filosu gerekse de kaliteli tedarikçileri ile birlikte sunacak. Özellikle terzi usulü lojiktik hizmet ve danışmanlık konusunda uzmanlaşan ALC Lojistik, yurtiçi ve yurtdışındaki birçok ülke ve şehirde bulunan acenteleri ile bunların modern depolarında bu hizmetleri kolaylıkla sunabilmektedir.



İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim