• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Alışan Lojistik aktif rolüne devam ediyor

Alışan Lojistik aktif rolüne devam ediyor
Lojistik sektöründe ülkemiz için 27 yıldır titizlikle çalışmalarını sürdüren Alışan; son bir senedir üyesi olduğu Demiryolu Taşımacılığı Derneği’ndeki aktif rolüne devam ediyor.

 Lojistik sektöründe ülkemiz için 27 yıldır titizlikle çalışmalarını sürdüren Alışan; son bir senedir üyesi olduğu Demiryolu Taşımacılığı Derneği’ndeki aktif rolüne devam ediyor.

Dernek nezdinde Alışan Lojistik’in temsilcisi olan Sayın Jan Devrim; 14 Nisan 2012 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı sonrasında; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevini alarak, yeni dönem çalışmalarına başladı.

Müşteri memnuniyeti odaklı faaliyetleri ile sektörün en önemli firmaları arasında yer alan Alışan Lojistik; kurulduğu yıldan itibaren demiryolu taşımacılığı konusunda aktif çalışmalar gerçekleştiriyor. Yeşil lojistik kapsamında gün geçtikçe önem kazanan demiryolu hattı ile yılda 3 buçuk milyon ton yük taşınması gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Alışan; lojistik süreçlerinde demiryolu taşımacılığının payının arttırılması yönünde “Demiryolu Taşımacılığı Derneği’nin” çatısı altında önemli çalışmalara katılıyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde 14 Nisan 2012 tarihinde düzenlenen Demiryolu Taşımacılığı Derneği Genel Kurul Toplantısı’nda; Alışan Group Operasyonlar Koordinatörü SN. Jan Devrim; derneğin Başkan Yardımcısı görevine seçilerek; yeni dönem çalışmalarının startını verdi.

Alışan Lojistik

1985 yılında kurulan Alışan Lojistik, uzman kadrosu ile uluslararası lojistik hizmetleri konusunda sektöre yönelik talepler için farklı çözümler üretmektedir. Uluslararası taşımacılık, gümrükleme, gümrüklü ve gümrüksüz depolama, dökme sıvı (likit) ve toz kimyevi madde taşımacılığı, yurtiçi dağıtım şirketin faaliyet gösterdiği alanlardır. Alışan Lojistik’in kalite çalışmaları, 2000’li yılların başında Toplam Kalite şemsiyesi altında toplanmış ve sırasıyla; Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, EFQM Mükemmellik Modeli uygulamalarıyla geliştirilmiştir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim