• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Alışan Lojistik filosunu büyütüyor

Alışan Lojistik filosunu büyütüyor
Uluslararası kara taşımacılığı, yurtiçi nakliye, likit taşımacılık, gümrüklü-gümrüksüz depolama, sigorta ve diğer tüm lojistik hizmetleri veren Alışan Lojistik, filosuna toplam değeri 5 milyon Avro olan Scania marka 21 çekici daha ekledi.

Alışan Lojistik 21 çekici ile filosunu büyütüyor

Uluslararası kara taşımacılığı, yurtiçi nakliye, likit taşımacılık, gümrüklü-gümrüksüz depolama, sigorta ve diğer tüm lojistik hizmetleri veren Alışan Lojistik, filosuna toplam değeri 5 milyon Avro olan Scania marka 21 çekici daha ekledi.

Alışan Lojistik, Gebze Muallimköy Garaj Tesisleri?nde gerçekleştirilen teslimat töreninde konuşan Alışan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, Alışan Lojistik olarak 25. yıllarını kutladıkları 2010 yılının son aylarında yeni bir yatırıma daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yatırım yapan kişinin yatırımın güçlüğünü her zaman bildiğini ifade eden Alışan, şöyle konuştu:

'Alışan Lojistik, dünya genelinde yaşanan global kriz ortamında bile yatırım yapmaktan hiç bir zaman korkmamıştır. Türkiye'nin nitelikli yatırımlara ihtiyacı vardır. Toplamda 110 bin palet kapasiteli tesisleri ile entegre lojistik hizmeti veren Alışan Lojistik, 2011 yılı içerisinde de global pazar ihtiyaçları doğrultusunda hızlı davranarak, filosunda yenileme ve modernizasyon yapmış olduğu gibi bu yenileme çalışmalarına devam etme konusunda da kararlı bir politika içerisindedir. 2009 yılını 106 milyon Dolar ciro ile bitiren Alışan Grup, 2010 yılını bir önceki seneye kıyasla yüzde 25 büyüme ile kapatmayı ve filosuna kattığı 21 adet Scania G 420 CA4X2HSA Normal kabin Euro 4 çekici ile iş gücü hacmini önemli ölçüde arttırmayı hedeflemektedir.'

Teknik bakım, servis uzmanlığı nedeniyle Scania'yı tercih ettiklerini ifade eden Damla Alışan, araç filosuna 40 yeni araç daha eklemek hedefinde olduklarını, Alışan Şirketler Grubu olarak araç filo yenileme ve depolama için yatırımların devam edeceğini de vurguladı.

Scania tüketici Finansmanı Genel Müdürü Pierre de Bantel de, Alışan Şirketler Grubu ile çalışmaktan oldukça memnun olduklarını söyledi. Lojistik ana olgusunun, zamanında ve güvenilir olması, teslimatın zamanında yapılması olduğunu vurgulayan Pierre de Bantel Alışan Şirtekler Grubunun bu olguları yerine getirdiğini ifade ederek bu anlaşmanın uzun vadeli olmasını dilediğini söyledi. Pierre de Bantel ayrıca yol üstünde her 3 araçtan birinin Scania olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından çekiciler teslim edildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim