• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Alışan Lojistik'ten IRC'ye 'depo' hizmeti

Alışan Lojistik'ten IRC'ye 'depo' hizmeti
Alışan Lojistik, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan deposunda Uluslararası Kurtarma Komitesi IRC’ye (The International Rescue Committee) depolama alanında hizmet vermeye başladı.

Alışan Lojistik; kurulduğu 1933 yılından beri insani yardım faaliyetlerini aktif bir şekilde gerçekleştiren New York merkezli IRC’nin hayat kurtaran çalışmalarına uzman depolama çözümleri ile destek sunacak.
Alışan Lojistik; depo yatırımları ve depolama hizmet çözümleri ile de alanında önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Gaziantep Organize Sanayi bölgesinin merkezinde yer alan yatırımında serbest depolama, gümrüklü depolama, kara / demiryolu nakliyesi ve çeşitli elleçleme hizmetleri veren Alışan Lojistik; serbest depolamada 5.600 metrekare kapalı alan, gümrüklü depolamada ise 5.500 metrekare kapalı alana sahip tesislerinde son olarak Uluslararası Kurtarma Komitesi IRC’ye hizmet vermeye başladı.
Kurulduğu 1933 yılından beri insani yardım faaliyetlerini aktif bir şekilde gerçekleştiren New York merkezli IRC’nin hayat kurtaran çalışmalarına uzman depolama çözümleri ile destek sunan Alışan; bu sayede sosyal yardımlaşma konusunda da önemli bir işbirliğine imza atmış oldu.
Uluslararası Kurtarma Komitesi IRC; savaş ve doğal afetlerden kaçan insanlara hayat kurtaran ve değiştiren yardımların ulaşmasını sağlıyor. Bugün itibariyle 40 ülkede çalışmalarına aktif olarak devam eden IRC (The International Rescue Committee); dünyada hayatta kalma mücadelesi veren milyonlarca insana güvenlik, erdem ve umudu geri vermeye çalışıyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim