• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Alışan Lojistik'ten Scania ve Krone atağı

Alışan Lojistik'ten Scania ve Krone atağı
Alışan Lojistik, filosuna 45 adet Scania çekici ile 15 adet Krone marka treyler daha ekledi...

Alışan Lojistik’den Scania ve Krone yatırımı

Alışan Lojistik, filosuna 45 adet Scania çekici ile 15 adet Krone marka treyler daha ekledi...

Tükiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Alışan Lojistik, filosuna 15 adet Krone treyler ve 45 adet Scania çekici daha ekledi. Devir teslim törenine Alışan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan ve Doğuş Otomotiv Scania ve Krone Genel Müdürü Tolga Senyücel katıldı.

Alışan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla ALIŞAN gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada; “Alışan Lojistik olarak 2010 yılında başladığımız yatırımlarımıza hız kesmeden devam etmenin mutluluğunu yaşamaktayız.  Alışan Lojistik olarak, 2010 yılı içerisinde yüzde 20 bir büyüme ile 120 milyon dolar ciro elde ettik.  2010 yılının son aylarında 21 adet Scania marka çekiciyi filomuza katmıştık. 2010 yılından bu güne kadar 70’e yakın yeni nesil çekici alımı yaparak, mevcut ekipman filomuzun bir taraftan yaş ortalamasını düşürdük diğer taraftan karbon emisyonunun azaltmak yönünde önemli bir adım attık. 2011 yılına da filomuza eklediğimiz 45 adet Scania marka çekici ve 15 adet Krona marka treyler yatırımları ile başladık. 2011 yılı içerisinde toplamda 1O milyon Euro’luk yatırımla nakliye filomuzu son teknolojiler ile donatılmış ADR ekipmanlı yaklaşık 90 birim araçla yenilerken aynı zamanda 40 bin paletlik yeni depo yatırımımızla depolama kapasitemizi de ciddi oranda büyüttük. Sonuç olarak, 2011 yılı içerisinde de global pazar ihtiyaçları doğrultusunda yapılanmalarını güncel tutarak, konularında uzman ekip ile müşterilerin ihtiyaç duydukları tüm kanalları en pratik çözümlerle sunmaya devam ediyor olacağız” dedi.

Doğuş Otomotiv Scania ve Krone Genel Müdürü Tolga Senyücel, Scania olarak Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarının ağır ticari araç tercihlerinde ilk sıralarda yer aldıklarını hatırlatarak “Bugün teslimatını gerçekleştirdiğimiz Alışan Lojistik’de bunun en güzel örneğidir. 2010 yılında gerçekleştirdiğimiz 2 bin 500 adetlik satış rakamını sizlerle çeşitli platformlarda paylaşmıştık. 2011 yılının ilk 6 ayında ise bin 600 adede yaklaşmış olacağız ve böylece geçen senenin adetlerinin yüzde 80’nini ilk 6 ayda yakalamış olacağız. 2011 yılında toplam pazarın ise 35–40 bin aralığında kapanmasını öngörüyoruz. Scania 2011 yılında dünya genelinde satış rekorunu kırarak ilk 3 sırada yer almak istemektedir. Aynı şekilde kısa bir süre sonra ülkemizde üretilmeye başlayacak Krone’de ilk 4 aylık satışları ile sektöründen daha hızlı bir büyüme başarısı elde etmiştir. Tüm bunlar ekonomimizin çarklarının hızla dönmeye devam ettiğinin göstergesi olup, Scania ve Krone ile bizim de desteğimiz olmasından dolayı çok mutluyuz” açıklamasında bulundu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim