• BIST 9093.41
  • Altın 2325.482
  • Dolar 32.3736
  • Euro 34.9977
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Alitalia kabin ve hizmetlerini yeniledi

Alitalia kabin ve hizmetlerini yeniledi
İtalya’nın ulusal havayolu Alitalia; Business, Premium Economy ve Economy sınıflarındaki servis ve ürünlere ait yeniliklerini tanıttı.


Etihad Airways ile ortaklık anlaşması bulunan ve marka kimliğinin yanı sıra uçak görünümünü de yenileyen şirket, 1 Temmuz’dan itibaren tüm kabinlerindeki konfor ve hizmet standartlarını yukarı taşıyor. 

Alitalia’nın yeni Business Class kabininde seyahat eden konuklar, İtalyan tasarımı konforlu koltuklarında restoran anlayışı ile hizmet veren “Dine Anytime” servisinden faydalanacak. Konukların, sunulan İtalyan yemeklerini dilediği zaman servis alabileceği yeni hizmet kapsamında özel atıştırmalıkların yer aldığı “Spuntino” menüsü de yer alacak. Öte yandan Alitalia’nın Airbus A380 ve Boeing 777 filosundaki Business Class kabinlerinde ünlü Poltrano Frau marka tam yatabilen koltuklar yer alacak. 

Premium Economy sınıfı yolcuları ise zengin ikram menüsü ile konforlu bir uçuşun tadını çıkaracak. Hoş geldin ikramı, sıcak havlu ve daha fazla yiyecek, içecek seçeneği içeren yeni hizmet kapsamında Premium Economy yolcularına yastık ve battaniye içeren özel uyku kitleri ile gürültü önleyici kulaklıklar da sunulacak. 

Alitalia’nın, hizmetleri ile ön plana çıkan Economy sınıfı ise yeni tasarımı ve menüleri ile konuklarını evlerinde hissettirecek. Genişletilen menünün yanı sıra Economy yolcularına uzun mesafeli uçuşlarda sürekli olarak taze kahve ve çay servisi verilecek.

Müşterilerine Wi-Fi bağlantısı ve daha fazla film arşivi de sunan Alitalia’nın konukları ayrıca, uzun mesafeli uçuşlarında yeni kullanıcı ara yüzü ile kabin içi eğlence ve bağlantı sunan servisten de faydalanabilecek.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, 2014 yılında İtalya’nın ulusal havayolu şirketi Alitalia’nın %49’luk hisse alımı ile havayolunun en büyük hissedarı oldu. Bu ortaklık ile yeni bir döneme giren Alitalia, misafirlerin konforunu, birinci planda tutan yeni ürün ve hizmet standardına dayanan bir sistem kurduğunu duyurdu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim