• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

ALJ'den lojistik sektörüne finansal çözümler

ALJ'den lojistik sektörüne finansal çözümler
ALJ Finansman A.Ş, lojistik ve inşaat sektörlerine yönelik araç ve makine alımlarına finansman hizmetleri sunmaya başladı.

 

ALJ Finansman A.Ş, lojistik ve inşaat sektörlerine yönelik araç ve makine alımlarına finansman hizmetleri sunmaya başladı. İş makinelerinden kamyon ve çekiciye kadar birçok ürün gamına kredi olanakları sağlayan ALJ Finans, cazip fırsatları ve kredi çözümleri ile farklılaşıyor.
 
2011 yılında ALJ Grubu bünyesinde Türkiye’de faaliyetlerine başlayan ALJ Finansman A.Ş, hizmet verdiği sektörlere lojistik ve inşaatı da ekledi. ALJ Finansman A.Ş, anlaşmalı olduğu iş makinesi ve ağır vasıta satıcıları aracılığı ile müşteri ihtiyaçlarına yönelik finansal çözümler sunuyor. İlk etapta ALJ Finans, iş makineleri alanında ekskavatör, yükleyici, bekoloder, asfalt finişeri, forklift, mini makineler, vb., ağır vasıta sektöründe ise çekici, kamyon ve üst yapı ürünleri için finansman olanakları sağlıyor.
 
ALJ Finansman A.Ş. Türkiye faaliyetleri hakkında bilgilerin verildiği basın toplantısında bir konuşma yapan ALJ Finansman A.Ş. Genel Müdürü Nilüfer Günhan, “Bu sektörde hizmet veren rakiplerimize göre faiz oranlarımız ve ürünlerimizle daha geniş finansman seçeneği ve ödeme kolaylıkları sunuyoruz. Müşterilerimiz ile yakından ilgileniyor ve finansman ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Her müşteriye tek tip plan oluşturmuyoruz; bilançolarını, nakit akışlarını inceliyoruz, görüşmeler yapıyoruz, o müşterinin kullanacağı krediyi en uygun nasıl ödeyebileceğine dair çözümler üretiyoruz. İşimizin sırrı aslında bu, müşterilerimizi ve iş ortaklarımızı dinlemek, ihtiyacı tespit etmek ve müşterilerimizin nakit akışları ve ihtiyaçlarına uygun bir kredi paketi oluşturmak. Terzi usulü bütçeye uygun hizmet sunuyoruz” açıklamasında bulundu. Günhan, ALJ Finansman A.Ş.’nin iş makineleri sektöründe faaliyet gösteren tek finansman şirketi olduğunu da sözlerine ekledi.
ALJ Finans olarak 2012 yılı hedef ve beklentilerini de açıklayan Günhan “2012 yılının ilk 7 ayında 30 milyon TL tutarında 200 adet araca kredi imkanı sağladık. Yıl sonuna kadar kalan 5 ayda da benzer bir performans göstererek 50 milyon TL tutarında finansman sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
 
“Kişiye özel ödeme planı”
 
ALJ Finans’ta müşterilerinin isteği doğrultusunda Türk Lirası, Euro veya Amerikan Doları para cinsinden, yine müşterinin isteği doğrultusunda 6-48 ay vade seçenekleri aralığında kredi kullandırılıyor. Müşterilere kullanacakları kredinin geri ödemesi için bir çok cazip seçenek sunulurken; aylık eşit taksitlerle ödeme imkanı sağlanan “Eşit Ödemeli”, tercih edilen dönemlerde eşit taksit tutarlara ilave olarak ara ödemeler yapılabilen “Ara Ödemeli”, eşit taksitlerin düşük tutularak, son taksidin diğerlerine göre daha yüksek belirlenmesi ile düzenlenen “Balon Ödemeli”, belirli dönemler için taksitlerin geç başlatılması ile oluşan “Ertelemeli Ödemeli” gibi seçeneklerle müşterilerin ihtiyaç ve nakit akışlarına göre kredi kullanma imkanları tanınıyor. ALJ Finansman A.Ş. Genel Müdürü Nilüfer Günhan, “Türkiye’de diğer sektörler gibi finans sektörü de çok dinamiktir. Bu sebeple değişen pazar koşullarını analiz etmek, pazarı yakından takip etmek, ihtiyaçları ve değişimleri masa başında değil de sahada izlemek gerekmektedir. Biz de bu amaçla satıcılarımızı ve müşterilerimizi sürekli ziyaret etmekte ve sonuç odaklı bir hizmet vermekteyiz” diyerek ALJ Finans’ın müşterilerine yaklaşımını açıkladı.
 
“Minimum formalite-hızlı süreç”
 
ALJ Finans, teknolojik altyapısı sayesinde tek noktadan kredi hizmeti veriyor. Kredi kullanım süreçlerinin formalitelerini minimuma indiren ALJ Finans, hızı ve kolaylığı ile müşterilerine zahmetsiz çözümler üretiyor. Müşterilerinin banka limitlerini etkilememesi esas alınan ALJ Finans kredilerinde, kullanıcıya makine/araç sahipliğinin müşteride olması, müşterinin istediği zaman vade sonundan önce makinesini/aracını satarak yenileme imkanı tanınması gibi avantajlar sunulurken, kullanılan kredilerde vade sonu transfer ve noter ücreti gibi masraflar da alınmıyor. Uzman ve deneyimli kadrosu ile ALJ Finans, bu sektörlerdeki finansman ihtiyacına anlaşmalı olduğu satıcıları aracılığı ile destek olmayı amaçlıyor.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim