• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Allison FuelSense'ye, İspanya'da ödül

Allison FuelSense'ye, İspanya'da ödül
Allison Şanzıman, İspanya’da Verimlilik, Lojistik ve Sürdürülebilirlik Konferansı’nın bir parçası olarak gerçekleştirilen 2. Lojistik Verimliliği ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri töreninde 2014 Teknolojik Yenilik Ödülü’nü kazandı. Lojistik sektörü uzmanları

Allison Şanzıman, İspanya’da Verimlilik, Lojistik ve Sürdürülebilirlik Konferansı’nın bir parçası olarak gerçekleştirilen 2. Lojistik Verimliliği ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri töreninde 2014 Teknolojik Yenilik Ödülü’nü kazandı. 

Lojistik sektörü uzmanları bir araya geldi

Teknoloji yardımıyla nasıl daha verimli ve çevre dostu olunabilir” temalı konferans, lojistik sektöründeki sürdürülebilir çözümlerin analiz edilmesi amacıyla sektör uzmanlarını bir araya getirdi. UNO (lojistik ve ulaşım ticaret birliği) Genel Sekreteri ve aynı zamanda Lojistik ve Karayolu Taşımacılığında Yenilik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Eduardo Zapata, sunumu sırasında Allison’ın sürdürülebilir kentsel lojistik alanındaki katkılarının altını çizdi.  

“FuelSense, dağıtım sektöründe büyük avantajlar sağlıyor”

Allison adına ödülü alan Allison Şanzıman İspanya Pazarlama ve Geliştirme Müdürü Trond Johansen ise özellikle FuelSense teknolojisinin daha yeni İndianapolis’te resmi olarak piyasaya sunulduğunu belirterek; “Simülasyonlar ve ilk karşılaştırmalı test sonuçları oldukça pozitif. FuelSense ürününün, sürekli dur kalk gerektiren ve ivme piklerinin olduğu kentsel dağıtım filolarında işletmeciler için ölçülebilir düzeyde yakıt tasarrufu sağlayacağından Avrupa’da üreticiler ve son kullanıcılar tarafından tercih edileceğini umuyoruz. FuelSense, dağıtım sektöründe büyük avantajlar sağlayan ve verimliliği sürdürürken tüketim düzeyini düşüren bir seçenek” diyor. 

allisonic3.jpgallisonic2.jpg

http://www.ulastirma.com.tr

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim