• BIST 9524.59
  • Altın 2527.099
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.6588
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Allison sürüş pisti 2012'de açılacak

Allison sürüş pisti 2012'de açılacak
Allison Transmission’ın Szentgotthárd, Macaristan'daki Müşteri Deneyim Merkezi ile özel test sürüş pisti 2012'nin başında açılacak!

Allison Transmission’ın Szentgotthárd, Macaristan'daki Müşteri Deneyim Merkezi ile özel test sürüş pisti 2012'nin başında açılacak!

Global ticari kamyon ve otobüs OEM'leri, Allison müşterileri, Macaristan protokolü ve basın mensupları, özel bir davette Szentgotthárd, Macaristan'daki Allison Müşteri Deneyim Merkezi (ACE) ile 15 dönümlük Test Sürüş Pisti’nin inşaat çalışmalarını gözlemledi.

Allison Transmission, genişleyen küresel müşteri tabanına daha iyi hizmet verebilmek için, Szentgotthárd, Macaristan'daki son teknolojiyi kullanan üretim tesisinin yanında multimilyon dolarlık Allison Müşteri Deneyim Merkezi (ACE) ile özel Test Sürüş Pisti’ni inşa etme planlarını bir yıl önce duyurmuştu. İnşaatı devam eden bu özel merkezin çalışmalarını gözlemlemek üzere dünyanın farklı bölgelerinden katılan misafirler, Allison otomatik şanzımanlarla donatılmış kamyon, otobüs ve diğer ticari araçları test sürüş pistinde kullanmak için davet edildi.

Allison, Amerika Birleşik Devletleri ve İsveç'te, binlerce ticari araç işletmecisi ve orijinal donanım üreticisinin Allison tam otomatik şanzımanlarının özellik ve yararlarını test ederek deneyimledikleri ticari araç test sürüş merkezleri kullanıyor. Bu sürüş merkezlerinde Allison, damperli kamyon, dağıtım araçları, beton mikserleri, ağır vasıtalar, itfaiye araçları, otobüsler ve diğer ticari araçları içeren zengin bir araç stokuna sahip bulunuyor.

Allison Transmission’ın Uluslararası Pazarlama Direktörü Lawrence Love konu ile ilgili açıklamasında; “Indianapolis'teki test sürüşü ve deneme merkezimizi ziyaret eden potansiyel müşterilerimiz ve OEM'lerle elde ettiğimiz başarı olağanüstü. Bu bir eğitim süreci. Müşterilerimiz şanzıman teknolojisi hakkında bilgi ediniyor ve trafiğe kapalı test sürüşü pistinde Allison'ın yararlarını kişisel deneyimleriyle değerlendiriyor” dedi. Love konuşmasına şöyle devam etti: “Allison tam otomatik şanzımanlarının nasıl daha üstün performans, verimlilik ve sürülebilirlik sağladığını, diğer araçlarla yan yana karşılaştırarak sergiliyoruz. Bu deneyim, Allison’un müşterileri tarafından takdir ediliyor ve satın alma kararlarına önemli bir etkisi oluyor”

Yüz yıl önce, James A. Allison, Indy 500 yarışlarının yapıldığı Indianapolis Yarış Pisti’nin (IMS), dört kurucusundan biriydi. O zamanın en yeni otomotiv teknolojilerini test etmek ve sergilemek için IMS pistini kurdu. Günümüzde, Allison Transmission aynı geleneği ticari kamyon ve otobüsleri için uyguluyor. Hiç şüphe yok ki James A. Allison, hayatta olsaydı Allison Szentgotthárd, Allison Müşteri Deneyim Merkezi ve test sürüş pistinin tasarımından gurur duyardı.

2.20111020163440.jpg

3.20111020163452.jpg

4.20111020163502.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim