• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Alman Axitec Türkiye güneş pazarında

Alman Axitec Türkiye güneş pazarında
Alman güneş panelleri üreticisi Axitec, şirket kurup servis merkezi açarak Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor.


Solar alanında en yüksek kurulu güce sahip ülkelerden Almanya`da 14 yıldan bu yana faaliyet gösteren güneş modülleri üreticisi AXITEC, hızla ülke dışı faaliyetlere de yoğunlaştı. 

Şirket bu çerçevede geçtiğimiz yıllarda ABD (New Jersey) ve Brezilya (Salvador`da Bahia) şirketler kurup kendi satış ve teknik destek merkezlerini açmıştı. Her iki bölgede de satış performansları beklentilerin üzerine çıkan Axitec, ABD`nin batı kıyısında ikinci bir Satış ve teknik destek merkezi açma planını da hayata geçirmeye başladı. 

GÖZÜ TÜRKİYE PAZARINDA

Türkiye`yi de Avrupa`da geleceğin en hızlı büyüyecek solar pazarı olarak değerlendiren Axitec, bu konuda da aksiyon almaya başladı. Türkiye`de yüksek bir potansiyel gören Axitec, önümüzdeki günlerde İstanbul`da AXITEC Türkiye adında bir Şirket kuracak. Axitec, satış ofisinin yanı sıra müşterilere yönelik bir destek merkezini de hizmete sokacak. 

YÜKSEK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Şirket yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Axitec`in Türkiye pazarına hem şirket hem de servis merkezi açarak girme nedeni, kaliteli ürün tedarikiyle birlikte, istikrarlı bir satış sonrası destek sunarak yüksek müşteri memnuniyetine ulaşmak. Şirket, bu sayede pazarda kalıcı ve istikrarlı bir büyüme yakalamayı hedefliyor. 

YENİ ÜLKELER DE SIRADA

Bu arada Axitec`in Almanya dışında büyüme stratejisi kapsamında, önümüzdeki yıllarda başka ülkelere de girmesi bekleniyor. Şirketin büyüme hedefi doğrultusunda odağına aldığı pazarlar arasında Avustralya, Endonezya, Meksika, Ortadoğu ve Kuzey Afrika gibi bölgeler öne çıkacak. 

Kaynak: Enerji Günlüğü

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim