• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Alman EB, Türkiye'de partner arayışında

Alman EB, Türkiye'de partner arayışında
Alman nehir taşımacılık şirketi Euro Bevrachting Germany AG’nin (EB) sıradaki hedeflerinden biri de Türk limanlarıyla olan ticaretini artırmak. Şirket bu hedefine ulaşmak için güvenilir Türk bir partner arayışında.

Alman EB, Türkiye'de partner arayışında

Alman nehir taşımacılık şirketi Euro Bevrachting Germany AG’nin  (EB) sıradaki hedeflerinden biri de Türk limanlarıyla olan ticaretini artırmak. Şirket bu hedefine ulaşmak için güvenilir Türk bir partner arayışında.

Tuna Nehri boyunca şube zinciri ve temsilcilikler kurarak büyüyen, Alman nehir taşımacılık şirketi Euro Bevrachting Germany AG (EB), ticareti geliştirmek istediği ülke pazarlarında yerel bir ortakla çalışmayı tercih ediyor.  Bulunduğu pazarın dilini ve kültürünü bilen yerel bir ortağın olmasının şirket tarafından son derece önemsendiğini ve bunun bir şirket politikası haline geldiğini aktaran şirket yetkililerinden Thomas Hemmerich, Türk limanları ile ticareti artırmak istediklerini ve bunun için güvenilir Türk bir ortak aradıklarını söyledi.  Hemmerich, “Orta vadede EB Tuna nehrinde düzenli bir ticaret hedefliyor.  Özellikle Türk limanlarıyla yapılacak mal alışverişinde Türk tarafında güvenilir bir partner bulunması durumunda hizmet çeşitliliğini bu yönde geliştirecek” açıklamasında bulundu.   

35 bin ton taşıma kapasitesine sahip 10 civarında gemisi bulunan EB, Kuzey denizlerinden Karadeniz’e kadar iç sularda dökme kuru yük ve proje yük taşımacılığı yapıyor. Şirketin hedeflerinden biri de servis hattını Türkiye ve Arap yarımadasına uzanmak.

Kaynak: Perşembe Rotası

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim