• BIST 9079.97
  • Altın 2305.159
  • Dolar 32.3148
  • Euro 35.0942
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Alman Germanwings'ten yeni anlaşma

Alman Germanwings'ten yeni anlaşma
Alman havayolu şirketi Germanwings, seyahat acenteleri ile yaptığı yeni işbirlikleriyle Global Distribution Systems (GDS)’de varlığını genişletmeye devam ediyor.

Germanwings'ten yeni anlaşma

Alman havayolu şirketi Germanwings, seyahat acenteleri ile yaptığı yeni işbirlikleriyle Global Distribution Systems (GDS)’de varlığını genişletmeye devam ediyor.

Ocak ayında Amadeus ile anlaşma yapan Germanwings şimdi de Travel Port ile işbirliğine girerek yolcularına daha geniş kapsamda uçuş rezervasyonu yapabilme olanağı tanıyor. Travel Port şu an Galileo, Worldspan ve Apollo’nun tüm dünya üzerindeki rezervasyonlarını yürütüyor.

Yapılan anlaşma ile ilgili olarak açıklama yapan Germanwings e-ticaret ve Satış Başkan Yardımcısı Ognjen Zeric “Son günlerde yaptığımız anlaşmalarla bilet satışlarımızı yükseltmiş bulunuyoruz. Seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin yolcular için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve bu nedenle yaptığımız anlaşmadan dolayı oldukça mutluyuz.” dedi.

Ocak ayından beri Amadeus kullanan tüm seyahat acenteleri internet üzerinden Germanwings'e rezervasyon yapabiliyor, Lufthansa üzerinden biletlerini kesebiliyor ve satış sonrası hizmet verebiliyorken şimdi aynı uygulama Travel Port ile işbirliği içinde olan tüm acenteler tarafından da yapılabilecek.

Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan Avrupa’nın 75’ten fazla noktasına uçuyor. Düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings yolcularına 30 adet Airbus A319 tipi uçaklardan oluşan genç bir filoyla hizmet veriyor.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, Airbus A319 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Taksim’den Sabiha Gökçen Havaalanına uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim