• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Almira filosuna 200 Seat Leon daha kattı

Almira filosuna 200 Seat Leon daha kattı
Almira, 200 adet SEAT Leon model aracı filosuna katarak daha da güçlendi
Yüzde yüz Türk sermayeli Almira Car Rental Services, geniş marka ve model seçenekleri ile her türlü araç talebini en ideal şekilde karşılıyor. Araç parkını sürekli güçlendiren ve yenileyen Almira, yeni çizgileri ve ileri teknolojisi ile filosuna 200 adet SEAT Leon katarak yatırımlarını sürdürüyor. 
 
Araç kiralamada uygun fiyat politikasını benimseyen Almira, 2013 model araçlardan oluşan geniş filosu ile hizmet veriyor. Filosunda her marka ve model araç bulunması ile ön plana çıkan Almira, orta segment otomobil grubunda yeni yatırımlarını SEAT Leon model araçlar ile gerçekleştiriyor. Almira, kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde her biri yeni, bakımları her kiralamadan sonra yapılan araç filosu ile müşterilerinin güvenliği ve konforu için büyük özen gösteriyor.  
 
Almira Yönetici Ortağı Alper Akbay ise teslimat töreninde yaptığı konuşmada; “Almira olarak yüzde yüz Türk sermayeli yapımız ile araç kiralama sektöründe liderlik için çok çalışıyoruz. 20. yılımızı kutladığımız bu yıl, yatırımlarımıza devam ederek şirket olarak araç filomuzu genişletmeyi hedefledik. Bu hedef doğrultusunda, 200 adet SEAT Leon ile filomuzu daha da güçlendiriyoruz. SEAT Leon, gençler ve orta yaşlı müşteri kitlemiz tarafından büyük talep gören bir araç. Yol tutuşu, konforu ve sürüş özelliklerinden dolayı kiralama yapan müşterilerimizden övgüler alıyoruz. Operasyonel olarak da araçların dayanıklılığı ve güçlü aksamı sayesinde düzenli bakımlarını yaparak ilk günkü performansını koruyoruz. Bu nedenle bünyemize kattığımız yeni SEAT Leon araçlarımızı müşterilerimizin hizmetine güvenle sunuyoruz,” dedi.
 
almira1.jpg
 
almira2.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim