• BIST 9090.36
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Alperenler davanın peşini bırakmayacak

Alperenler davanın peşini bırakmayacak
Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan, Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarını şehit edilmesi olayının peşini bırakmayacaklarını söyledi.

Özel yetkili mahkemelerin kaldırılmasıyla birlikte Malatya’da görülen davada tutuklu sanığın kalmadığını belirten Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan, sürecin çözüme kavuşturulması yerine çözümsüz hale getirildiğini kaydetti. Cumhurbaşkanı Gül’ün “Düşen helikopterdeki beyni keçiler sökmedi ya” açıklamasının havada kaldığını belirten Arslan, “Helikopterin beyninin keçiler tarafından söküldüğü devlet tarafından tescil edilmiştir. Baştan aşağı saçmalıklarla dolu olan mahkeme süreci maalesef iyi yönetilememiştir. Başkanımızın bulunduğu helikopter düştükten 2.5 saat sonra oraya iki helikopter inip kalkıyor. Bunların kodları belli ayrıca bunun tanığı da var, bu muvazzaf bir asker. Belgeleri de var. Bunlar savcılığın da elindedir” dedi.

 
Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehit düşmesi konusunda 6 tane şüphe olduğunu söyleyen Arslan, “Kurtuldu, bildirilen yer aranmadı ve kayıp cihazlar. Saydığım bu üç durum belli, belgeler savcılığın elinde, kişilerin soruşturması da devam ediyor. Karanlık olan bilinmeyen şüpheler ise radar kayıtları, hava hareketliliği ve en son ise oraya iki helikopterin inip kalktığıdır. Hava harekat merkezinde hava hareketliliğinin kayıtları 5 yıl saklanır. Kazanın olduğu yere iki helikopterin inip kalktığının kayıtları hava harekat merkezinde var. Ama kayıtlarını alamıyoruz. TSK ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı elindeki belge ve bilgileri savcıya teslim ederek hukuka yardımcı olmuyor” diye konuştu.
 
Başbakan Recep Tayyip Eroğan’ın kameralar önünde söylediği “Muhsin Bey benim kardeşimdi” sözünün hakkını vermesini istediklerini anlatan Arslan, “Hiç kimse bizden bu davanın peşini bırakacağımızı zannetmesin. Şehit liderimizle ilgili süreç ve sürece müspet menfi katkı veren herkesi ama herkesi milli hafızamızda tek tek not ediyoruz. Hem tarihe not düşme adına hem de hak adalet hakikat adına, dün olduğu gibi bugünde bunu yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. İnsanı zorla keçilere düşman ediyorsunuz. Yalnız malum keçilere değil, o keçilerin hangi konumda olursa olsun çobanlarına da” şeklinde konuştu.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim