• BIST 9463.25
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Alstom'dan toplu taşımacılık çözümleri

Alstom'dan toplu taşımacılık çözümleri
Taşımacılık sektöründe bir Dünya devi olan Alstom, toplu taşımadaki son yeniliklerini 59. Dünya Kongresi ve Mobilite & Şehir Taşımacılığı Fuarı’nda (UITP) vitrine çıkartıyor.

Alstom, Taşımacılık Sektöründeki Hizmetlerini ve
Teknolojik Üstünlüklerini UITP’de Sergiliyor

Taşımacılık sektöründe bir Dünya devi olan Alstom, toplu taşımadaki son yeniliklerini 59. Dünya Kongresi
ve Mobilite & Şehir Taşımacılığı Fuarı’nda (UITP) vitrine çıkartıyor.

Alstom, şehir demiryolu taşımacılığında son zamanlarda karşılaşılan dünya çapındaki sorunların altını çizmek için ideal bir platform olan UITP'nin 59. Dünya Kongresi ve Mobilite & Şehir Taşımacılığı Fuarı'nda toplu taşıma çözümlerini sunuyor. UNIFE'ye göre Şehir Taşımacılığı'nın 2016 itibariyle 28 milyar EURO'nun üzerinde olması bekleniyor (senelik %5 büyüme). Uygulanabilir bir şekilde bu tür sorunların üstesinden gelmek için Alstom yenilenebilir şehir taşımacılığındaki son yenilikleri olan Metro, Tramvay, Tram- Tren, Sinyalizasyon/Servis, Altyapı ve Anahtar teslim sistemlerini gerçekleştirmeye çalışıyor.

Dikkat çekici bir şekilde, RATP Yönetim Kurulu Başkanı Pierre Mongin ve Alstom Transport Başkanı Philipper Mellier 12 Nisan, Salı günü bir basın açıklaması düzenledi. 13 Nisan tarihinde, özel olarak hazırlanmış olan bir basın çalıştayı ile Orta Doğu'daki ilk anahtar teslim tramvay projesi olan Dubai Tramvay Anahtar Teslim Projesi vitrine çıkacak.

Dünya üzerinde birçok çoğrafyada farklı çözümler ürettiğinin altını çizen Alstom, 150 m2'lik stand içinde firmanın dünya çapında yenilikçi çözümlerini sergileyecek. Ziyaretçiler; Altyapı (Reims& Bordeaux'da APS sistemi; Reims'de Appitrack), Sinyalizasyon (Yeni Delhi'de Urbalis metro, Sao Paolo'da Kontrol Merkezi); Şehiriçi Demiryolu Araçları (İstanbul, Rabat'da Citadis; Madras, Santa Domingo, İstanbul'da Metro tren setleri); Servis/Bakım (Sao Paolo, Londra, Amerika metrosu ve Dublin tramvayı); ve son olarak Alstom'un anahtar teslimi sistemlerinin Dubai AL Sufouh Tramvayı maketinin üzerinden gösterimi ile video tanıtım turları yardımıyla Alstom'un teknolojik uzmanlığına dair örnekleri keşfedebilecek ve izleyebilecekler.

Global bir firma olmanın tecrübesi ile bir yerel ortak olarak, Alstom dünya pazarındaki 7 milyar Euro'luk şehir taşımacılığından (demiryolu araçları) ortaya çıkan fırsatlara yanıt vermek için oldukça iyi bir pozisyonda bulunuyor. Orta Doğu/Kuzey Afrika (MENA) bölgesindeki güçlü varlığı ile, Alstom büyümenin hızla bir şekilde gerçekleşeceği öngörülen bu bölgede çift yönlü bir politika izlemektedir: kanıtlanmış, yenilikçi ve çevre dostu çözümleri kullanan taşıma sistemlerine erişim için artan talebi karşılamak; ortaklıkları güçlendirerek yerel ekonomilerdeki katkısını güçlendirmek.

UITP'nin 59. Dünya Kongresi ve Fuarı ile ilgili olarak temel örneklerden biri, Orta Doğu'nun anahtar teslim bir tramvay sistemine sahip ilk şehri Dubai'deki Al Sufouh tramvay projesidir,. Alstom'un son zamanlarda bu bölgede kazandığı diğer sözleşmeler arasında: Fas'taki 120 Milyon Euro'luk Casa Ulaşım 74 tram seti temini sözleşmesi; Kazablanka'nın gelecek tramvay şebekesi için sinyalizasyon ve elektrik enerjisi temini sözleşmesi; Tunus'ta Tunus için Citadis tramvay araçlarının tamamlanması ve bakımı sözleşmesi yer almaktadır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim