• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri; AA, CHA, ve İHA üzerinden 5 Kıta'da CANLI yayınlanacak

Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri; AA, CHA, ve İHA üzerinden 5 Kıta'da CANLI yayınlanacak
Deniz Haber Ajansı'nın düzenlediği, 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni, TÜRKSAT 3A uydusu, EUTELSAT W2A Uydusu ve EUTELSAT W1 uydusu kanalıyla 5 Kıta'da CANLI yayınlanacak.

Dünya Denizcilik Oscarları olarak bilinen Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne geri sayım başladı.

Altın Çıpa Tertip Komitesi'nden yapılan açıklamaya göre, 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni ve Altın Çıpa kapsamında yapılack olan "AKDENİZ'DE GÖÇMEN SORUNU" başlıklı konferans TÜRKSAT 3A uydusu, EUTELSAT W2A Uydusu ve EUTELSAT W1 uydusu kanalıyla 5 Kıta'da CANLI olarak yayınlanacağı açıklandı.

Deniz Haber Ajansı'nın, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Cihan Haber Ajansı ile yaptığı anlaşmaya göre, 5 Eylül 2015 Cumartesi günü 10.00'da İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan'ın Oturum Başkanlığını üsleneceği "AKDENİZ'DE GÖÇMEN SORUNU" başlıklı konferans ile Akşam 20.30'da başlayacak olan 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni, TÜRKSAT 3A uydusu, EUTELSAT W2A Uydusu ve EUTELSAT W1 uydusu kanalıyla 5 Kıta'da bulunan abonelere CANLI olarak ulaştırılacağı belirtilirken, her iki organizasyon Türkçe, Rusça, Arapça ve İngilizce dillerinde haber metni olarak servis edileceği kaydedildi.

Diğer taraftan Deniz Haber Ajansı, her iki organizasyonu, DenizHaber.TV üzerinden CANLI olarak dünyaya ulaştıracak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim