• BIST 9479.97
  • Altın 2496.579
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.7967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni, AA üzerinden CANLI yayınlanacak

Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni, AA üzerinden CANLI yayınlanacak
Deniz Haber Ajansı tarafından organize edilen 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni, Anadolu Ajansı tarafından LOGOSUZ olarak CANLI yayınlanarak abonelerine ulaştırılacak.

5 Eylül 2015 tarihinde Deniz Haber Ajansı tarafından organize edilen 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni, kiralanan TÜRKSAT uyduları aracılığıyla anlık olarak dünya basınına CANLI olarak ulaştırılacak.

Bu sene 10. düzenlenen Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni ve organizasyon kapsamında yapılacak olan "AKDENİZ'DE GÖÇMEN SORUNU" başlıklı konferans, Anadolu Ajansı tarafından CANLI yayınlanarak dünya medyasına servis edilecek.

5 Eylül 2015 Cumartesi günü sabah saat 10.00'da İstanbul Ataköy Sheraton Oteli Balo Salonu'nda gerçekleşecek konferansın Oturum Başkanlığını İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Sekretaryasını IALA-VTS Komite Başkanı Kaptan Tuncay Çehreli üslenirken, Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Seyir, Haberleşme ve Arama - Kurtarma (NCRS) Komite Başkanı Carlos Salgado, Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Genel Sekreteri Francis Zachariae ile birlikte Türkiye, İtalya, ispanya ve Malta Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri konuşmacı olarak katılacak.

Deniz Haber Ajansı ve Anadolu Ajansı arasında yapılan anlaşma gereği, "Akdeniz'de Göçmen Sorunu" başlıklı konferans ile birlikte, akşam 20.00'da başlayacak olan 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni, Anadolu Ajansı'nın TÜRKSAT uyduların üzerinden, toplamda 6 saatlik canlı yayın yaparak, abonelere servis edilecek.

ALTIN ÇIPA Organizasyonu, gün boyu ANADOLU AJANSI'nın dışında www.DenizHaber.TV'den izleyicilerine ulaştırılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim