• BIST 9524.59
  • Altın 2530.149
  • Dolar 32.5654
  • Euro 34.6382
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

"Altın Çıpa" Türk denizciliğinin yüzü oldu

"Altın Çıpa" Türk denizciliğinin yüzü oldu
TOBB Sektör Meclis Başkanı ve aynı zamanda Altın Çıpa Jüri Başkanı olan Erol Yücel, Altın Çıpa’nın bir marka olduğunu ve düzenlenen ödül törenlerinin yeni bir misyonu yerine getirmeye başladığını söyledi.

Deniz Haber Ajansı ve Dünya Gazetesi tarafından ortak düzenlenen 7. Altın Çıpa Denizcilik ve Başarı Ödülleri Töreni'nde konuşan TOBB Sektör Meclis Başkanı ve aynı zamanda Altın Çıpa Jüri Başkanı olan Erol Yücel, Altın Çıpa’nın bir marka olduğunu ve bu münasebetle düzenlenen ödül törenlerinin de yeni bir misyonu yerine getirmeye başladığını söyledi.

Altın Çıpa Ödülleri'nin uluslararası denizcilik kuruluşu temsilcileri ile devlet denizcilik idaresinin yöneticileri ve denizcilik sektörü mensuplarının bir araya gelmesine vesile olduğunun altını çizen Yücel, 6 yıl önce gerçekleştirilmiş olan ilk Altın Çıpa ödül törenine MSC Direktörü olarak katılan ve şuanki IMO Genel Sekreteri Koji Sekimizu’ya kendi dilinde hoş geldiniz diyerek teşekkürlerini sundu.

Erol Yücel, değerlendirmelerin çok büyük bir titizlikle ve hiçbir tesir altında kalınmadan, oylamaların ise tamamen gizli olarak yapıldığını belirtti. Bir kısmı özel sektör sivil toplum kuruluşlarının başkan veya başkan yardımcılarından diğer bir kısmının ise devletin denizcilik yönetiminin saygın bürokratlarından oluşan jüri üyelerine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eden Erol Yücel, “Altın Çıpa ödüllerini alacak kişi ve kuruluşlarımızı kutluyorum. Başarılarının devamını dilerken teşrifleriyle bu geceyi onurlandıran siz değerli konuklarımıza da teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” diyerek konuşmasını bitirdi.

Haber: Murat ÖZDAĞ - Deniz Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim