• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

"Altın Çıpa uluslararası bir marka oldu"

"Altın Çıpa uluslararası bir marka oldu"
Dünya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdem Top, Altın Çıpa ödüllerinin Türk denizciliğinin uluslararası arenada tanıtımındaki önemine değindi.

Bu sene 7.’si düzenlenen Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödül Töreni’ne Deniz Haber Ajansı’yla birlikte ev sahipliği yapan Dünya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdem Top, törende yaptığı konuşmada Altın Çıpa ödüllerinin Türk denizciliğinin uluslararası arenada tanıtımındaki önemine değindi.

Törene katılan tüm misafirlere’ hoş geldiniz’ diyerek söze başlayan Top, sektörün yeniyapılanmalarla ve Altın Çıpa’nın da katkılarıyla birlikte daha ileriye gideceğini söyledi ve markanın büyümesi için organizasyonun daha fazla sahiplenilmesi gerektiğini belirtti.

“Bugün bu salondaki görüntü Altın Çıpa’nın başarısını göstermektedir. Küresel deniz ticaretinin kurallarını koyanlar ile Türk denizciliğini yönetenler bu salonda buluşmuştur. Denizcilerin en büyük özelliği değişime ayak uydurabilmeleridir. Yeni bakanlığımızın yeni yapılanması ile taşımacılıkta ve denizcilikte yeni bir değişim başlamıştır. Artık Bakanlık çatısı altında sektörde denizciliğin çok daha fazla söz sahibi olacağını beklemekteyiz. Bizim Altın Çıpa’yla yapmak istediğimiz gölgede kalmış başarılı denizcileri öne çıkarmaktır.”

Altın Çıpa’nın dünyanın dört köşesinden denizcilik sektörünün önemli temsilcilerini ağırlayan uluslar arası bir organizasyon olduğuna değinen Top; “Burada ödül alan firmaları kapalı kapılar ardında seçmedik. Sizlerin içinden gelen denizcilerle, seçkin isimlerle beraber belirledik. 7.’si verilecek ödüllerin önemli başarılara imza atan denizcilere verildiğini hep beraber göreceğiz. Yıllardır Türkiye’de önemli denizcilik kurumlarının dadesteğiyle benzer ödül törenleri düzenlenmiştir. Ancak Altın Çıpa gerek uluslararası kimliği gerekse oluşturduğu algı açısından hep farklıydı ve bunun böyledevam etmesi gerekliliği açıktır. Ancak bu organizasyonu siz sahiplendiğiniz sürece bu marka büyüyebilir, değişimi getirir, Türk denizcilerinin uluslararası arenada bilinirliği artar.”

7 yıldır bizi yalnız bırakmayan uluslar arası önemli misafirlerimiz Altın Çıpa’nın uluslararası bir marka olduğunun göstergesidir. Altın Çıpa ödül töreni uluslararası arenada,Türk denizciliğinin tanıtımında ciddi başarılara imza atmıştır. Törenimize 6 yılda 125 ülkedenin denizcilik idaresi üst düzeyinde katılım göstermiştir. 60’a yakın sivil toplum kuruluşu Türkiye’yegelip denizcilik sektörünü yakından tanıma fırsatı bulmuştur. Türk denizciliğinin tanıtımında bu markanın iyi değerlendirilmesi gerektiği düşüncesindeyiz.“dedi.

Haber: Murat Özdağ - Deniz Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim