• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Altınay Bekar: "Projeler dikkatleri Türkiye’ye çekiyor"

Altınay Bekar: "Projeler dikkatleri Türkiye’ye çekiyor"
Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı Müdürü Altınay Bekar, Türkiye’nin temelde ulaştırma ve genel anlamda lojistiğe yönelik projeleri dünyanın dikkatini çekmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

“Dev projelerle atağa kalkan lojistik altyapısı Türkiye’yi gündemde tutuyor.” diyen Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı Müdürü Altınay Bekar, “Ulaşımda altyapı sorunları çözülürse Türkiye’nin gelişim hızı daha da artacak.” diyerek şunları söyledi:

“Türkiye bütçesinde en büyük pay ulaşım altyapısına ayrılıyor. Devam eden, proje aşamasında olan, tartışmaları süren bazıları da hayata geçen projeler, lojistik endüstrisine dinamizm katıyor. Filyos ve Çandarlı limanı, üçüncü havaalanı ve boğaz köprüsü, körfez geçişi, tüp geçit, hızlı tren hatları gibi projeler, dünyanın ilgiyle takip ettiği işler.”

Türkiye’nin yeni yatırımlar ve projelerle ilgi odağı olmayı sürdürdüğünü belirten Altınay Bekar, Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı’nın bu projelerle daha bir ivme kazandığını söyledi. 

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı 19-21 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. salonlarda düzenlenecek. Etkinliğin 8incisi, EKO MMI Fuarcılık Tic. Ltd. Şti tarafından organize ediliyor. Fuar, lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içeriyor. Türkiye’de düzenlenen logitrans Avrupa ile Yakın Doğu arasında bir köprü oluşması bekleniyor.

logitrans23.jpg

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim