• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Altunsoy, 16 adet Tırsan treyler aldı

Altunsoy, 16 adet Tırsan treyler aldı
Mardin merkezli Altunsoy Uluslararası Nakliyat treyler alımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullandı. Altunsoy Uluslararası Nakliyat, Tırsan’dan siparişini verdiği 16 adet semi treyleri teslim alarak filosuna dahil etti.

Altunsoy, 16 adet Tırsan treyler aldı

Mardin merkezli Altunsoy Uluslararası Nakliyat treyler alımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullandı. Altunsoy Uluslararası Nakliyat, Tırsan’dan siparişini verdiği 16 adet semi treyleri teslim alarak filosuna dahil etti.

Altunsoy Uluslararası Nakliyat satışı yapılan 16 adet semi treyler, Tırsan’ın Adapazarı tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Altunsoy’un sahibi Abdulselam Altunkaynak ve DAF-Tırsan AŞ Pazarlama Müdürü Haluk Özen katıldı.

Firmalarının 2002 yılında Mardin’de kurulduğunu belirten Altunsoy Uluslararası Nakliyat’ın sahibi Abdulselam Altunkaynak, tercihlerinin her daim Tırsan Treyler olduğunu dile getirdi. Filolarında 32 adet çekici ve semi-treyler bulunduğunu kaydeden Altunkaynak, “Tırsan’ın kaliteden ödün vermeden, son derece dayanıklı araç üretmesi ve yüksek ikinci el değeri Tırsan’ı tercih etmemizin en önemli nedenleridir. Altunsoy’u kurduğumuz günden beri hep Tırsan’da karar kıldık. Filomuza 16 adet Tırsan semi-treyler eklemekten son derece memnunuz” dedi.

Altunsoy’un yine Tırsan’ı tercih etmesinden memnuniyet duyduklarını dile getiren DAF-Tırsan AŞ Pazarlama Müdürü Haluk Özen, müşterilerinin ihtiyaçlarını tespit ederek, piyasa şartlarında rekabetçiliklerini artırmanın en büyük hedefleri olduğunu ifade etti. Özen, “Altunsoy’a araç satışını Gaziantep Şubemizden İbrahim Şahin gerçekleştirdi. Araçları Adapazarı tesislerimizde teslimatını gerçekleştirdik. Altunsoy yetkililerine fabrikamızı gezdirmek, araçlarımızın nasıl üretildiğini göstermek istedik” diye konuştu.

ALTUNSOY HAKKINDA:

2002 yılında ithalat ihracat yapmak üzere Mardin’de faaliyete geçen firma, 2006 yılından bu yana faaliyet konusunu değiştirerek uluslararası taşımacılık üzerine faaliyette bulunmaktadır. 2005, 2006 ve 2007 yıllarında ihracat rakamları ile Türkiye de ilk 1000 ihracatçı ve Gaziantep ilinde ilk 50 ihracatçı firma içerisinde yer alarak ödül ile onurlandırılmıştır. ALTUNSOY, önümüzdeki yıllarda da filosunu genişletmeye devam etmeyi hedeflemektedir. Amaç kaliteli ve dünya normlarında bir lojistik firması olabilmek ve daha fazla istihdam ve katma değer yaratarak hedeflerin daha da ötesine gidebilmektir. Altunsoy taşımalarını Ortadoğu ağırlıklı olarak gerçekleştirmektedir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim