• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5885
  • Euro 34.6996
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Altyapı Zirvesi, iş dünyasını ağırladı

Altyapı Zirvesi, iş dünyasını ağırladı
CEO Club organizasyonun 20 Eylül’de gerçekleştirilen toplantısında Türkiye’nin iş ve finans dünyasının liderleri “Büyük Altyapı Yatırımları” konulu Altyapı Zirvesi’nde bir araya geldi.

CEO Club organizasyonun 20 Eylül’de gerçekleştirilen toplantısında Türkiye’nin iş ve finans dünyasının liderleri “Büyük Altyapı Yatırımları” konulu Altyapı Zirvesi’nde bir araya geldi.

 
Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda ve Akfa Holding etkinlik sponsorluğunda düzenlenen CEO Club toplantısı kapsamında, Türkiye’nin altyapıya büyük yatırım yapan şirket yöneticileri bir araya geldi.  “Büyük Altyapı Yatırımları” başlığıyla gerçekleşen Altyapı Zirvesi Akfa Holding’in etkinlik sponsorluğuyla 20 Eylül’de İstanbul Conrad Hotel’de gerçekleşti. 
 
Zirvede, Türkiye’de altyapının potansiyeli ve gelişimi konuları masaya yatırıldı. Toplantı Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Derya Hatipoğlu ve  Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş’ın açılış konuşmalarıyla başladı.  Toplantıda Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen konuşmacı olarak yer aldı.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Derya Hatipoğlu, konuyla ilgili yaptığı konuşmada şunları söyledi:
 
“Önümüzdeki dönemde sürdürülebilir büyümenin sağlanması için her alanda son teknolojiyle modernize edilmiş altyapının sağlanması en önemli konuların başında geliyor. Ana sponsor olarak destek verdiğimiz CEO Club Toplantıları bu tip konuların masaya yatırıldığı profesyonel bir platform niteliğinde. Biz de Vodafone Türkiye olarak, Türkiye’yi kesintisiz iletişim çağına taşıma hedefiyle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2006’dan bu yana 12 milyar TL yatırım gerçekleştirdik. Türkiye’nin en büyük, Vodafone Grubu’nun tüm dünyadaki 6. büyük veri merkezi olan Vodafone Türkiye Bulut Bilişim Üssü’nü 80 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdik. Güçlü şebekemizle yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.”
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim