• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Amerikalılar'dan Temsa TS45'e yoğun ilgi

Amerikalılar'dan Temsa TS45'e yoğun ilgi
Temsa Global, iç pazarda olduğu kadar yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Temsa, 2014’e hızlı bir giriş yaparak Amerika pazarına yepyeni bir ürün daha sundu.

2010 yılında TS35 ile Amerika pazarına adım atan Temsa, 2011 yılında TS30’u Amerikalılar'la buluşturdu. Bu sürede 300 adetlik bir otobüs parkına ulaşan Temsa, Amerikan pazarına yeni ürünü TS45’i sundu.

Türkiye pazarında Safir, Prestij, MD9 ve Avenue ile kullanıcılarının hem kalite de hem işletme avantajları ile yüzünü güldürün Temsa, Avrupa'dan sonra Kuzey Amerika pazarında atılım gösterdi. Genişleyen ürün gamı, hizmet kalitesi ve pazarlama desteği ile marka bilinirliğini ve pazar payını her geçen gün artıran Temsa, beklentilere uygun model geliştirme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Temsa, Amerika pazarına yönelik ürettiği 14 metrelik TS45 (45 feet) yeni aracının tanıtımını Ocak 2014’te Nashville'de düzenlenen ABA Fuarı’nda yaptı.

BİRLİKTE YAPTILAR

TS45’in yoğun bir mühendislik çalışması sonucu şekillendiğini dile getiren Temsa İş Geliştirme Direktörü Ömer Sözütek, bunun yanında Amerika’daki tüm rakiplerin ürünlerini de incelendiğini söyledi. Sözütek, “Amerikalı müşterilerimiz fabrikamıza davet edilerek yeni ürüne yönelik görüşleri alındı. Amerikalı müşterilerin böyle bir üründe görmek istediği tüm özellikler araca entegre edildi. Araç yoğun bir testten geçti. Bizi en çok memnun eden nokta ise, aracımızı kullananların şimdiye kadar sürdüğümüz en iyi 45 feet araç olduğu yorumları yapması oldu” dedi. 3 yılda 300 adetlik araç parkına ulaştıklarını açıklayan Ömer Sözütek, yeni ürün ile Amerika’da hatırı sayılır Pazar payına ulaşacaklarının altını çizdi.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim