• BIST 9079.97
  • Altın 2324.961
  • Dolar 32.3581
  • Euro 34.9
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Amiral Lojistik, Volvo FH ile büyüyor

Amiral Lojistik, Volvo FH ile büyüyor
1985 yılından bu yana lojistik sektöründe hizmet veren ve hızla büyüyen Amiral Lojistik, filosunu Volvo’dan teslim aldığı Volvo FH çekici ile güçlendiriyor.

 

1985 yılından bu yana lojistik sektöründe hizmet veren ve hızla büyüyen Amiral Lojistik, filosunu Volvo’dan teslim aldığı Volvo FH çekici ile güçlendiriyor. Yakıt tasarrufu ve yüksek verimliliği ile ön plana çıkan Volvo FH, Amiral Lojistik’in sunduğu yurtiçi taşımacılık ve dağıtım hizmetlerinde görev alacak. 
 
Lojistik sektörünün önemli oyuncularından Amiral Lojistik; konteyner taşımacılığı, parsiyel taşımacılık, ağır nakliye ve proje taşımacılığı, Imcolu yük taşıma ile yurtiçi tenteli tır taşımacılığı alanlarında hizmet veriyor. Kurulduğu tarihten itibaren uzman personeliyle, hızlı çözümler sunmaya yönelik bir hizmet anlayışını benimseyen Amiral Lojistik, bu doğrultuda Volvo FH 540 hp 6x2 çekiciyi filosuna katıyor.
 
Haydarpaşa ve Dilovası limanlarında öz mal araçlarıyla hizmet veren ve Ambarlı merkezli bir firma olan Amiral Lojistik, her geçen gün filosuna yeni yatırımlar yapıyor. Gelişen sektöre doğru orantılı olarak araç parkını genişleten Amiral Lojistik, tercihini bir kez daha Volvo’dan yana kullandı.
 
Yeni Volvo FH çekicinin teslimat töreninde açıklama yapan Amiral Lojistik firma sahibi Mücahit Karataş, “Globalleşen dünya ve artan ticaret hacmine paralel olarak lojistik sektörü büyürken rekabet de artıyor. Bu koşullar altında sektörde başarılı olabilmek ve fark yaratabilmek için de yenilikçilik, güvenilirlik ve kalite gibi temel değerler gittikçe önem kazanıyor. İşte bu anlayış ile yola çıkarak sunduğumuz hizmetlerde Volvo çekiciler, uzman kadromuzun en değerli elemanları arasında yer alıyor. Volvo FH, yüksek verimliliği, yakıt tasarrufu, yol tutuşu ve sürücü konforu ile yaptığımız işin gerekliliğini tümüyle karşılıyor,” dedi.
 
Volvo Kamyon adına teslimat törenine katılan Bölge Satış Temsilcisi Bora Gür ise, “Amiral Lojistik, taşımacılık alanında hızla büyüyen ve gelişen bir firma. Bunu dikkate alarak tercihlerini bir kez daha Volvo’dan yana kullandılar. Volvo FH çok özel bir çekici. Amiral Lojistik’in kaliteli ve hızlı hizmet felsefesiyle sunduğu taşımacılık hizmetlerine değer katacağına inanıyoruz,” dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim