• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Anadolu Isuzu, 780 aracı geri çağırıyor

Anadolu Isuzu, 780 aracı geri çağırıyor
Anadolu Isuzu tarafından ithal edilen common rail yakıt sistemli motorların yakıt tedarik pompası rakorlarında arıza ihtimali firmayı harekete geçirdi.

ISUZU 780 ARACINI GERİ ÇAĞIRDI

Anadolu Isuzu tarafından ithal edilen common rail yakıt sistemli motorların yakıt tedarik pompası rakorlarında arıza ihtimali firmayı harekete geçirdi.

Anadolu Isuzu, Isuzu Motors tarafından üretilen ve komple ithal edilen common rail yakıt sistemli motorların yakıt tedarik pompası rekorlarında arıza olabileceği endişesi ile 780 aracını geri çağırdı. Japon Isuzu Motors tarafından üretilen ve Anadolu Isuzu tarafından komple ithal edilen common rail yakıt sistemli motorların yakıt tedarik pompası rekorlarındaki arıza ihtimali bile Anadolu Isuzu’nun muhtemel arızaların önüne geçmek için araçları geri çağırmasına yetti. Şirket tarafından İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na yapılan açıklamada söz konusu Japonya’da geri çağırıldığı aynı işlemlin Anadolu Isuzu için de söz konusu olduğu belirtildi.

Söz konusu araçların 780 adet olduğu açıklamada belirtilirken araçların 300 bin lirayı bulan maliyetinin Isuzu Motors tarafından karşılanacağı kaydedildi.
Isuzu sahiplerine de kendilerine en yakın Isuzu servisine gitmeleri için davet mektubu yollanırken açıklamada şöyle denildi: “Gerek üretici firmanın talebi ve gerekse de şirket felsefemiz ve kalite anlayışımız gereği araç sahiplerine mektup gönderilerek en kısa süre içerisinde araçlarını yetkili Isuzu servislerimize getirmeleri için davet edilmelerine, yapılan işlemin karşılığında araç sahiplerinden yetkili servislerimizce herhangi bir ücret talep edilmemesine karar verilmiştir.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim