• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Anadolu Isuzu N serisi ile yenileniyor

Anadolu Isuzu N serisi ile yenileniyor
Anadolu Isuzu’nun, yüksek performanslı motor gücü ile tüketicinin her türlü ihtiyacına cevap veren N Serisi kamyonları, filoları güçlendirmeye devam ediyor.

 

Isuzu Kocaeli Bayisi Çimenler Otomotiv tarafından, Ülker’in önde gelen bayilerinden Gebze Ülker Bayisi Ülkem Gıda’ya 13 adet NPR8 kısa kamyon düzenlenen törenle teslim edildi.
 
Gebze Ülkem Gıda’da düzenlenen teslimat törenine Anadolu Isuzu Pazarlama Şefi Demir Dikmen, Isuzu Bölge Satış Sorumlusu Arif Bugeker, Isuzu Kocaeli Bayi Çimenler Otomotiv sahibi Fatih Çimen ve Ülkem Gıda Genel Koordinatörü Mustafa Güntekin katıldı.
 
“ISUZU’DA TEKNOLOJİNİN BÜTÜN AVANTAJLARI MEVCUT”
 
Yapılan teslimat töreninde konuşan Ülkem Gıda Genel Koordinatörü Mustafa Güntekin, Anadolu Isuzu N Serisi kamyonların özelliklerine değindi. Güntekin, sözlerini şöyle tamamladı: 
 
“Hızlı tüketim malları sektöründe başta Ülker olmak üzere birçok önemli markanın bayiliğini yapıyoruz. Taşıdığımız ürünlerin yapısı gereği zamanında teslimatlar bizim için önem arz ediyor. Bu noktada araç alımı yaparken düşük yakıt tüketimi, uygun parça maliyetleri, uzun servis bakım aralıkları, yaygın servis ağı ve zor yol koşullarında performans gibi teknolojinin bütün avantajlarının Isuzu’da mevcut olmasından dolayı bu araçları tercih ettik. Ayrıca proje aşamasından teslim aşamasına kadar bize hızlı ve ilgili hizmet veren Çimenler Otomotiv yetkililerine de içten gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz.’’ 
 
Isuzu’yu tercih etmelerinden dolayı Ülkem Gıda’ya teşekkür plaketi veren Anadolu Isuzu Pazarlama Şefi Demir Dikmen ve Bölge Satış Sorumlusu Arif Bugeker, yıllardır sürdürdükleri hizmet anlayışından bahsederek şunları söylediler:
 
 ‘’Ürettiğimiz araçlarla ilgili iddialarımızın gerçekliğini, müşterilerimizin ağzından duymak bizlere ayrı bir gurur veriyor. Yıllardır üzerinde durduğumuz; ‘Kaliteyi sadece ürünün kendisinde olduğu kadar, hizmette de ön planda tutuyor olmak’ teması ile filo müşterilerimizin her koşulda yanında olmaya devam edeceğiz. Alımlarından dolayı Ülkem Gıda yetkililerine hayırlı olsun derken, bu satışta emeği geçen bayimiz Çimenler Otomotiv  çalışanlarına da, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarından dolayı Anadolu Isuzu  olarak takdirlerimizi sunuyoruz.’’
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim