• BIST 9698.85
  • Altın 2494.436
  • Dolar 32.5851
  • Euro 34.8562
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Anadolu Isuzu, sektörü iftarda buluşturdu

Anadolu Isuzu, sektörü iftarda buluşturdu
İstanbul Taşımacılar Birliği’nin (İSTAB) üyeleri, Anadolu Isuzu’nun geleneksel iftar yemeğinde buluştu. Taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarının da bir araya geldiği davete katılım oldukça fazlaydı.
Anadolu Isuzu sponsorluğunda Ortaköy Feriye Lokantası’nda düzenlenen iftar yemeğine; İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis Başkanı Şekib Avdagiç ile Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Başkanı Mustafa Erdoğan, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Turizm Taşımacılar Derneği (TTDER) Başkanı Sümer Yığcı, Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Sekreteri Nusret Ertürk, Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu adına Hülya Ulusoy, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, İSTAB Başkanı Hakan Orduhan, İSTAB üyeleri, dernek başkanları ve başkan yardımcıları katıldı.
 
Mekânın girişinde davetlileri karşılayan NOVO ve TURKUAZ otobüsler ise yine yoğun ilgi gördü.
 
“7 YILDIR KÜÇÜK OTOBÜS İHRACATININ LİDERİYIZ”
 
Gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Anadolu Isuzu’nun hedeflerine ve otomotiv sektörünün Türkiye’deki ihracat oranına değindi. Tamay, şöyle konuştu:
“Anadolu Isuzu olarak farklı segmentlerde, farklı ürünler üretiyoruz. Pick-up, kamyon, kamyonet ve küçük otobüs segmentindeyiz. Geçen sene,  ‘6 yıldır küçük otobüs ihracatının açık ara lideriyiz’ demiştim. Bu sene ise 7 yıldır küçük otobüs ihracatının lideriyiz diyorum. Şuna da inanıyorum ki; 26 ülkeye ihracat yapıyoruz. Yıl sonundan önce 27 ve 28 ülke devreye girmiş olacak. Hedeflerimiz çok büyük. Çok farklı ülkelere Türkiye’deki ulaşım sektörünün kullandığı küçük otobüsleri daha geliştirerek hem Türkiye pazarına hem de 28 ülke pazarına ihraç eden bir ülke konumuna gelmiş olacağız. Bundan da Anadolu Grubu olarak büyük bir gurur duyuyoruz. Türkiye’de 2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat olmasını bekliyoruz. Bunun 75 milyar dolarını otomotiv sektörünün yapacağına inanıyoruz. Şu an toplam ihracat sene sonu 160 milyar. Bu oran yüzde 200 daha artacak. Böyle bir hedefimiz var. Bu hedefi de tutturabileceğimize inanıyorum.”
 
Yapılan konuşmaların ardından İTO Meclis Başkanı Şekib Avdagiç, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay’a teşekkür plaketi takdim etti.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim