• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Anadolu Isuzu'dan Erzurum'a dev teslimat

Anadolu Isuzu'dan Erzurum'a dev teslimat
Filolarını Anadolu Isuzu’nun N serisi kamyonları ve D Max’leri ile güçlendiren Erzurumlu araçlarını Anadolu Isuzu Erzurum Bayii Sönmezler Otomotiv’in iftar yemeğinde teslim aldı.

ANADOLU ISUZU’DAN ERZURUM’A DEV TESLİMAT

Filolarını Anadolu Isuzu’nun N serisi kamyonları ve D Max’leri ile güçlendiren Erzurumlu araçlarını Anadolu Isuzu Erzurum Bayii Sönmezler Otomotiv’in iftar yemeğinde teslim aldı.

17 adet N Serisi kamyon/kamyonet, 6 adet D-Max ve 1 adet Turkuaz tesliminde konuşan Anadolu Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı “2010 yılının zor şartlarına rağmen “şampiyon” lakaplı N Serisi araçlar ile 5-16 Ton segmentinde yılı lider kapattık ve 2011 yılında da pazar liderliğini kimseye kaptırmayacağız” dedi. Çağdaş, kaliteli, ekonomik ve çevreci özellikleriyle N serisi kamyonların “Yok” sattığını belirten Yazıcı şunları söyledi: “Başta yakıt ekonomisi olmak üzere Euro 4 motor teknolojisi sayesinde, yüksek performans ile üstün özellikler sağlayan bu araçlar hakkında müşteriler tarafından olumlu geri bildirimler almaktayız. Bu özellikleri sayesinde yeni N Serisi kamyonlarımızın değeri anlaşıldı ve çok satan araçlar haline geldi.”

Satışı gerçekleştiren Sönmezler Otomotiv’in Genel Müdürü Yunus Sönmez bir konuşma yaptı: Konuşmasına satış ve satış sonrası hizmetleriyle 5 Yıldızlı Servis olduklarına dikkat çekerek başlayan Yunus Sönmez şunları söyledi:

“Isuzu modelleri; düşük yakıt tüketimleri, uygun satış sonrası giderleri, uzun bakım aralıklarının yanı sıra kaliteli, konforlu özellikleri ile toplu taşımacılık sektörünün öncelikli tercih edilen markası haline gelmiştir. 5 yıldızlı Sönmezler Otomotiv olarak satış sonrası hizmetlerimizle müşterilerimize dört dörtlük hizmet vermeye devam edeceğiz.”

Anadolu Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı, Bölge Satış Şefi Atakan Gürler, Otobüs Satış Şefi Onur Çetinkaya ve Sönmezler Otomotiv Genel Müdürü Yunus Sönmez’in ev sahipliğini yaptığı törene; Erzurum Otobüsçüler Derneği Başkanı Hamza Özkan, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Lütfü Yücelik, İş Bankası Erzurum Şube Müdürü Erkan Cebe, Yapı Kredi

Bankası Erzurum Şube Müdürü Harun Altun ile Kuveyt Türk Katılım Bankası Erzurum Şube Müdürü Özkan Özdemir katıldı. Türkiye’de şampiyon ismiyle de tanınan toplam 17 adet Isuzu N Serisi araçların, 6 adet D- Max’in ve 1 adet Turkuaz otobüsün teslim edildiği firmalar ile modeller şöyle;

Özdemir Petrol’e 4 adet NNR Long, 2 adet NPR 3D, 1 adet NPR 8,

Altıntaş Gıda’ya 2 adet NPR 3D,

Tezel Kargo’ya 1 adet NPR 10 ve 2 adet NPR 8,

Aksu Çevre Danışmanlık’a 1 adet NPR 3D ve 1 adet NPR 10,

Tek Gıda’ya 1 adet NPR 10 ve 1 adet NPR 3D,

Burak Gıda’ya 1 adet NPR 8 Long ile

Yeni Çağrı Tur’a 6 adet D-Max

Palandöken Safir Turizm’e 1 adet Turkuaz otobüs teslimatı gerçekleştirildi. Anadolu Grubu’nun ticari araç sektöründe öncü şirketi olan Anadolu Isuzu’nun N Serisi kamyonları 2003 yılından beri en çok üretilen kamyon olma özelliğini koruyor. Avrupa Birliği regülâsyonlarına uygun çevreci Euro 4 motora sahip Isuzu NPR kamyonlar, yakıt ekonomisi ile yüksek performans sağlayarak taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren kurumların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim