• BIST 8718.11
  • Altın 2247.249
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1899
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Anadolu Ulaşım'dan Denizli-İzmir hattı

Anadolu Ulaşım'dan Denizli-İzmir hattı
Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe kurulduğu günden bugüne hep ilkleri gerçekleştiren Anadolu Ulaşım, hizmet ağına bir halka daha ekledi.

Anadolu Ulaşım, bir halka daha ekledi

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe kurulduğu günden bugüne hep ilkleri gerçekleştiren Anadolu Ulaşım, hizmet ağına bir halka daha ekledi. Sektörün genç firması, Denizli halkının desteği ile hem kendi markasının hem de Denizli’nin sesini Türkiye’ye duyurmaya hazırlanıyor.

Denizli’de ulaşıma başladığı ilk günden bugüne Denizli halkının artan Anadolu Ulaşım sevgisi, “İstikamet Denizli, markam Anadolu” sloganının son derece yerini bulduğunun açık ifadesi oldu.

Denizli halkının Anadolu Ulaşım’a göstermiş olduğu sevgi ve desteği memnuniyetle karşıladığını ifade eden Anadolu Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, “Denizli’de heyecanımızla geldik, enejimizle yol alıyor, ilklerimizi, hizmetlerimizi, Denizli ile paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Arkamızdaki rüzgarı eksik etmeyen ve teveccühlerini bize her daim ileten kıymetli Denizlililere şükranlarımı tekrar yinelemek isterim” dedi.

Şehirlerarası ulaşımda; güvenli ve huzurlu yolculuğun yanı sıra farklılığı ortaya koymak, keyifli bir hizmet sunmak amacıyla yola çıkan Anadolu Ulaşım, kurulduğu günden bugüne sektöründe ilklerin öncüsü oldu.

Halil Erdoğmuş, ulaşım hizmetini verdiği kentin kültürüne uygun, aynı zamanda etik hizmet prensibi, ilkelerinden taviz vermeyen yaklaşımı ve koşulsuz konuk memnuniyeti algısı ile yolculuğun sadece ulaşım kavramı olmadığı, aynı zamanda bir keyif aracı olabileceğinin de altını çizdi.

Kaynak: Ulaşım Gazetesi

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim