• BIST 9693.46
  • Altın 2513.021
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7834
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

AnadoluJet, Adıyaman seferlerine başlıyor

AnadoluJet, Adıyaman seferlerine başlıyor
Yolcularına konforlu ve ekonomik seyahatin kapılarını açan AnadoluJet, Anadolu'nun önemli merkezlerinden biri Adıyaman'a 27 Ekim 2013 tarihi itibariyle Ankara’dan her gün karşılıklı uçuşlarını başlatacak.

 

Yolcularına konforlu ve ekonomik seyahatin kapılarını açan AnadoluJet, Anadolu'nun önemli merkezlerinden biri Adıyaman'a 27 Ekim 2013 tarihi itibariyle Ankara’dan her gün karşılıklı uçuşlarını başlatacak. 
 
Halkın havayolu AnadoluJet, Anadolu’yu Ankara üzerinden tüm Türkiye’ye bağlamaya devam ediyor. AnadoluJet, tarih boyunca önemli kültürlere ev sahipliği yapan Adıyaman'a Ankara’dan 27 Ekim tarihindeki ilk uçuşun ardından haftanın her günü sefer düzenleyecek. Kış tarifesi ile birlikte karşılıklı olarak planlanan uçuşlar; Ankara’dan saat 15:50, Adıyaman'dan 17:40 kalkışlı olarak gerçekleştirilecek.
 
Ankara üzerinden tüm yurda ve dünyaya... 
Direkt uçuşlarının yanı sıra Ankara üzerinden aktarmalı uçuşlarında da kısa süreli beklemelerle hızlı seyahat imkânı sunan AnadoluJet, tüm yolcularını ekonomik ve konforlu havayolu ulaşımı ile tanıştırıyor. Havalimanındaki bekleme sürelerini minimuma indiren AnadoluJet, yolcularına yeni bir seyahat deneyimi yaşatıyor ve Anadolu’yu bir uçtan bir uca birbirine bağlıyor.
 
Havadaki konforunu ek hizmetleri ile karada da devam ettiren marka, Ankara ve Bodrum’da otopark hizmetiyle park sorununa çözüm oluyor. Türkiye’nin herhangi bir noktasına uçacak yolcular, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda ve Bodrum Havalimanı’nda bulunan AnadoluJet’in güvenli otoparkına araçlarını bırakarak, seyahatlerini rahatça gerçekleştirebiliyor.
 
Uygun fiyatlı Havalimanı Ulaşım Hizmeti ile AnadoluJet; Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bodrum, Dalaman ve Adana’da havalimanına gidiş ve dönüşlerde yolcularını evlerinin kapısından alarak uçuş saatine yetiştiriyor. Dileyen yolcularına da ekonomik fiyatlarla araç kiralama imkanı sunuyor.
 
AnadoluJet ve uçuşları hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresi ziyaret edilebilir ve/veya 444 25 38 çağrı merkezi aranabilir.  
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim