• BIST 9543.84
  • Altın 2486.704
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.7923
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Anadolujet gücünü her geçen gün artırıyor

Anadolujet gücünü her geçen gün artırıyor
Ankara merkezli havayolu Anadolu Jet, Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği’ni ziyaret etti..

"KİMSENİN UÇMADIĞI YERLERE UÇUYORUZ"

Ankara merkezli havayolu Anadolu Jet, Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği’ni ziyaret etti..

Anadolu’nun neredeyse tüm şehirlerinde özel bir çalışma başlatan ekip, Anadolu insanının seyahat alışkanlıklarını ve ihtiyaçlarını bire bir gözlemleme yoluyla havayolu ulaşımını teşvik etmeyi hedefliyor.

Havaalanının, bir şehrin kaderini değiştirebilecek kadar önemli olduğunu belirten Anadolu Jet pazarlama ekibinden Merve Doğru, Tülin Karaman ve Emre Suer, “Her şehrin havayolu ulaşımına bakışını gözlemliyoruz. Göç verdiği ya da aldığı şehirlerle hatta ülkelerle bağını irdeliyoruz. Yerel yönetimlere ve yerel basına, her hava limanının milli bir sermaye olduğunu, bulunduğu bölgenin tanıtımı ve kalkınması adına nasıl bir stratejik değer taşıdığını konuşuyoruz” dedi.

Anadolu’daki her bir havaalanının kültür ve turizm odağında bacasız bir fabrika olduğuna ve işlerliğinin artırılması konusunda herkese bir görev düştüğüne değinen Emre Suer, Anadolu Jet’in, Anadolu’nun hızla kalkınmasındaki itici güç olduğunu ve bu gücünün her geçen gün daha da arttığını söyledi. Anadolu Jet’in kuruluş amacını ve vizyonunu hatırlatan Tülin Karaman da, “Tam üç yıl önce, Anadolu’nun jeti olma hedefiyle yola çıktık. Anadolu’da hiçbir havayolunun uçmadığı yerlere biz uçuyoruz. Çünkü biz havayolu ulaşımının, Anadolu’nun daha hızlı kalkınması demek olduğunu biliyoruz. Yerel yönetimin gücüne, yerel basının önemine, yerel bilginin değerine inanıyoruz” diye konuştu.

Çalışmalar sonuç odaklı

Anadolu’da 59 ili temsil eden ATİD’in Başkanı Seçim Aydın, Emre Suer ve Tülin Karaman ile yaptığı görüşmeler sonucunda ekibin çalışmalarını “sonuç odaklı ve tam da olması gereken bir içerikte” ve uyum içinde yürütebilecekleri projelere esas olacak bir faaliyet olarak değerlendirdi. Aydın, “Anadolu jetin ulaşmadığı illerde de ulaşım tercihlerinin ve ihtiyaçlarının yeniden düzenlenmesi yerel turizm işletmelerinin önemini de ön plana çıkaracaktır” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim