• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen'den Nevşehir, Kapadokya seferlerine başladı

AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen'den Nevşehir, Kapadokya seferlerine başladı
Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlayan AnadoluJet, yedi yıldır sürekli genişlettiği uçuş rotasına bir yenisini daha ekledi.

ANADOLUJET, İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN – NEVŞEHIR (KAPADOKYA) UÇUŞLARINA BAŞLADI

AnadoluJet, 30 Nisan’da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla Nevşehir Havalimanı’nda düzenlenen özel bir tören ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı - Nevşehir (Kapadokya)  uçuşlarını başlattı.

Yedinci yılında uçuş ağını genişletmeye devam eden AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen – Nevşehir (Kapadokya) seferlerine başladı. 

Nevşehir Havalimanı’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen hat açılış töreninde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Temel Kotil  ve AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan yanında çok sayıda yerel ve mülki idareci ile basın mensubu da hazır bulundu.  

Törende konuşma yapan Başbakan Davutoğlu, “Başlayan yeni uçuşlarla birlikte inşallah bölge turizmi daha da güçlenecek. Bu güzel çalışma için THY ve AnadoluJet ekibini tebrik ediyor, yeni hattın ülkemize ve bölgeye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

Nevşehir (Kapadokya) Havalimanı’nda düzenlenen yeni hat açılış töreni, uçağın alana inişinin ardından düzenlenen su takı ile başladı. Yolcuların çiçeklerle karşılanmasının akabinde kurdele kesim töreni ile hat açılışı gerçekleşti. 

İstanbul Sabiha Gökçen’den 11.20, Nevşehir’den 13.15 kalkışlı icra edilecek uçuşlar, yaz tarifesinin noktalanacağı Ekim ayı sonuna kadar haftada dört gün pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. AnadoluJet, önümüzdeki dönemlerde açacağı yeni hatlar ile uçuş ağını genişletmeye devam edecek.

anadolujet_basbakan_davutoglu_1.jpg

anadolujet_basbakan_davutoglu_2.jpg.jpg

anadolujet_basbakan_davutoglu_3.jpg.jpg

anadolujet_basbakan_davutoglu_4.jpg.jpg

anadolujet_basbakan_davutoglu_5.jpg.jpg

İSTANBUL HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim