• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

AnadoluJet, Kocaeli seferlerini artırıyor

AnadoluJet, Kocaeli seferlerini artırıyor
AnadoluJet, 15 Mart itibariyle Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı’ndan sadece 39 TL’den Ankara’ya düzenlediği seferlerini haftanın yedi gününe çıkarıyor.

Hem sanayi hem de nüfus yoğunluğu anlamında her geçen gün büyüyen Kocaeli’ni direk ve aktarmalı uçuşlarıyla Anadolu’ya bağlayan AnadoluJet, bölgeye yaptığı yatırımı sürdürüyor. Türkiye’nin sanayi başkenti olarak anılan Kocaeli’ne Mart ayı başından bu yana haftada altı gün sefer düzenleyen AnadoluJet, 15 Mart 2014 tarihinden itibaren sefer sayısını arttırıyor.
 
AnadoluJet, gelişen sanayisi ile farklı şehirlerden pek çok vatandaşımıza kazanç kapısı olmuş, üniversitesiyle ciddi bir öğrenci nüfusuna sahip Kocaeli’nin dünyaya açılan kapısı Cengiz Topel Havalimanı’ndan haftanın her günü sabah saat 07.05, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan ise akşam 22.55 saatlerinde sefer düzenleyecek.
 
En çok göç alan illerimizden

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nün açıkladığı rakamlara göre bir önceki yıla oranla nüfusu binde 2040’lık artışla 1.634.691 kişiye ulaşan Kocaeli, en çok göçü Erzurum’dan alıyor. Kocaeli’ndeki nüfus yoğunluğuna bakıldığında Erzurum’u Sakarya, Trabzon, Kars, Giresun, Ardahan ve Ağrı izliyor. Yaklaşık 115 bin Kocaelili ise ülke genelinde farklı illerde ikamet ediyor. AnadoluJet direk uçuşlarının yanı sıra Ankara aktarmalı seferiyle de bölge halkını diğer şehirlerde yaşayan sevdiklerine, ailelerine ve yeni iş bağlantılarına ulaştırıyor.
 
İnternet üzerinden yapılan satışları için kurguladığı ve Ocak ayında başlayan “Kocaeli Aktarma Kampanyası” ile Kocaeli’ni uçurmaya devam edecek olan AnadoluJet, Cengiz Topel Havalimanı çıkışlı ve varışlı Ankara’ya 39 TL, Ankara aktarmalı tüm seferlerde ise herşey dahil 99 TL’ye 31 Mayıs 2014 tarihine kadar seyahat etme fırsatı sunuyor.
 
AnadoluJet yolcularının kampanyadan yararlanması için www.anadolujet.com web adresi üzerinden planlanan Ankara aktarmalı uçuşlarda “kredi kartı ile ödeme” alanında yer alan “Kocaeli Aktarma Kampanyası” ibaresini seçip, promosyon kodu bölümüne “KOCAELI” yazması yeterli oluyor.
 
Cengiz Topel’e konforlu ulaşım

AnadoluJet’in Cengiz Topel Havalimanı’na çevre illerden düzenlediği ücretsiz servisleri ise vatandaşlardan ilgi görmeye devam ediyor. Artan sefer sayısı nedeniyle Kocaeli ve Sakarya Büyükşehir Belediyelerinin bu ay itibariyle düzenlemeye başladığı ek otobüs hizmeti de bölge insanının Cengiz Topel’e ulaşmasını kolaylaştırıyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim