• BIST 9524.59
  • Altın 2485.656
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6861
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Anadolujet Ordu-Giresun seferlerini artırıyor

Anadolujet Ordu-Giresun seferlerini artırıyor
AnadoluJet, Ordu-Giresun Ankara seferlerinin saatini değiştirecek. Mart ayından itibaren Ordu-Giresun-Ankara seferleri –sabah -akşam yapılacak. Uçak akşam Ankara’dan gelecek sabah Ordu’dan geri dönecek.

Anadolu Jet Ordu-Giresun-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı sefer sayılarında da artışa gidecek.Halen günde karşılıklı iki seferin yapıldığı Ordu-Giresun-İstanbul seferleri 3’e yükseltilecek.

İstanbul’dan gece geç saatte gelecek olan uçak Ordu-Giresun Havalimanı konaklayacak.Uçak sabah 06.00 gibi Ordu’dan İstanbul’a geri dönecek.Haziran ayı gibi başlaması planlanan seferle birlikte Ordu’dan sabah erken saatte İstanbul’a gidilebilecek ve aynı gün akşam geri dönülebilecek.

AnadoluJet, İzmir ve Antalya’ya da direkt uçuşlar için de çalışma başlatma kararı aldı.

Yeni projeleri hakkında paylaşımda bulunmak üzere Ordu - Giresun Havalimanı’nda bir toplantı düzenleyen AnadoluJet  toplantıda,  Ipsos Araştırma Şirketi ile gerçekleştirdiği Ordu - Giresun ve Samsun Havalimanları Yolcu Geçişkenliği Araştırması ile başlayan yeni  projelerin planlaması süresi hakkında bilgi verdi. AnadoluJet’in bölgeye yönelik yaptığı çalışmalar; inovatif bir yaklaşımla ele alınan demografik veriler ve istatistikler üzerinde yapılan analizler ile mobil veriler, sabit telefon istatistikleri, Sanayi ve Ticaret Odası verileri, illere ait öğrenci sayıları, karayolu, banka ve TÜİK verilerinin oluşturduğu Büyük Veri, pazar araştırmaları ve Ordu - Giresun yolcularının Seyahat Alışkanlıkları Araştırmasıyla birlikte geliştirilerek plana alındı.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu,Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan, yerel ve mülki idareciler ile iş dünyası temsilcilerinin katıldığı tanıtım toplantısında AnadoluJet’in Ordu - Giresun Havalimanı’ndan başlayacak yeni direkt uçuşları ile ilgili olarak bilgi veren AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan, “AnadoluJet, kurulduğu 2008 yılından bu yana toplumumuzun ulaşım ihtiyaçlarını göz önüne aldı. Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen merkezli uçuşlarımızla tüm Türkiye’ye birbirine bağlayarak, Anadolu insanına ekonomik ve konforlu havayolu seyahati sunduk. Ordu, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve gelişmiş 3. Şehri; Giresun ise doğal ve tarihi değerleri ile önemli bir kentimiz.  Her alanda olduğu gibi birçok araştırma ve analiz yürüterek yeni seferler başlatmayı hedefledik. Ordu-Giresun ve Samsun Havalimanı’nı analize tabi tutan İpsos verilerine göre ise; Ordu veya Giresun'da yaşayanların başka şehirlere direk uçuşlarla ulaşım ihtiyacı çok net ortada. Şundan eminiz ki buradan düzenlenecek her yeni sefere Ordu ve Giresunlular sahip çıkarak, 2016’daki seyahatlerinde AnadoluJet’i daha fazla tercih edecekler. AnadoluJet olarak, ülkemizin tüm illeri için yeni projeler hayata geçirmeye ve değer üretmeye devam edeceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim