• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

AnadoluJet şimdi de Kahramanmaraş'ta

AnadoluJet şimdi de Kahramanmaraş'ta
Bu sene beşinci yılını kutlayan AnadoluJet, pergelin bir ucunu şimdi de Kahramanmaraş’a çeviriyor. 27 Ekim tarihinde başlatacağı Ankara – Kahramanmaraş karşılıklı seferleriyle Kahramanmaraş’ı da uçuş ağına ekliyor.

 

Bu sene beşinci yılını kutlayan AnadoluJet, pergelin bir ucunu şimdi de Kahramanmaraş’a çeviriyor. 27 Ekim tarihinde başlatacağı Ankara – Kahramanmaraş karşılıklı seferleriyle Kahramanmaraş’ı da uçuş ağına ekleyen marka, 54 TL’den başlayan fiyatlarla Anadolu’yu birbirine bağlamaya devam ediyor.
 
Halkın havayolu AnadoluJet, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Destinasyonlarını belirlerken yolcularının talep ve isteklerini her zaman göz önünde bulunduran AnadoluJet, şimdi de Kurtuluş savaşındaki direnişiyle İstiklal Madalyası alan Kahramanmaraş’a uçmaya başlıyor.
 
27 Ekim tarihinde başlayacak Ankara – Kahramanmaraş karşılıklı seferleri Ankara’dan her gün 12:15 Kahramanmaraş’tan ise 13:55 saatlerinde gerçekleştirilecek. AnadoluJet, dövme dondurması ve yerel şirketlerin azmi ile ünü başta Japonya, ABD, Avustralya ve Dubai’ye yayılan şehri bundan sonra düzenlediği direk seferler ile önce Ankara’ya oradan da minimum bekleme süreleriyle tüm yurda ve dünyaya bağlayacak. 
 
Sanayisi ile ‘Anadolu Kaplanı’ olarak anılan, iki resmi ve iki de özel Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) sahip Kahramanmaraş, özellikle tekstil ve iplik alanında Türkiye ve Ortadoğu'da önde gelen merkezlerin başını çekiyor. Yakında Türkiye’nin en büyük OSB’ne kavuşacak şehir için havayolu ulaşımı ve AnadoluJet’in bu girişimi kritik bir önem taşıyor. 
 
27 Ekim itibariyle başlayacak karşılıklı seferler; Kahramanmaraş - Ankara için 54 TL'den başlayan fiyatlarla gerçekleştirilecek. Ankara üzerinden aktarmalı tüm Anadolu uçuşlarında ise yıl sonuna kadar aktarma ücreti alınmayacak. 
 
Uçmak artık daha kolay...
 
Havadaki konforunu ek hizmetleri ile karada da devam ettiren AnadoluJet, Ankara ve Bodrum’da otopark hizmetiyle park sorununa çözüm oluyor. Türkiye’nin herhangi bir noktasına uçacak yolcular, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda ve Bodrum Havalimanı’nda bulunan AnadoluJet’in güvenli otoparkına araçlarını bırakarak, seyahatlerini rahatça gerçekleştirebiliyor.
 
Uygun fiyatlı Havalimanı Ulaşım Hizmeti ile AnadoluJet; Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bodrum, Dalaman, Kayseri ve Adana’da havalimanına gidiş ve dönüşlerde yolcularını evlerinin kapısından alarak uçuş saatine yetiştiriyor. Dileyen yolcularına da ekonomik fiyatlarla araç kiralama imkânı sunuyor.
 
Anadolujet ve uçuşları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim