• BIST 9092.73
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Anadolujet ve Pegasus'tan 'Dalaman Weekend' kampanyası

Anadolujet ve Pegasus'tan 'Dalaman Weekend' kampanyası
YDA Dalaman Havalimanı, Anadolujet ve Pegasus iş birliği ile Muğla Valiliği'nin himayesiyle Dalaman Weekend kampanyası başlatıldı. Kampanya ile, 299, 399 ve 499 TL'lik paketlerle hafta sonu Dalaman seyahati paket olarak iç pazara açıldı.

Toplantının açılışında konuşan Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, oluşturulan paketle ilgili bilgiler verdi. Güvenç, yaptığı konuşmada: "Dalaman'a 3-3.5 saatlik uçuş mesafede 684 milyonluk bir potansiyel var. Her yıl 1 milyon İngiliz Dalaman'a geliyor. Dalaman Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ni işletmeye başladığımızdan bu yana yüzde 29 ziyaretçi artışı kaydettik" dedi.

WTO'nun verilerine göre paket tatili alan insan sayısının 1 milyar 84 milyona ulaştığını belirten Güvenç, internet ve low cost şirketlerinin turizme büyük katkı sağladığını ifade etti. 

Hamdi Güvenç konuşmasına şöyle devam etti; "Biz cuma-pazar arası, Kasım'da başlayıp yaz aylarına kadar süren 299, 399 ve 499 TL'lik paketler oluşturduk. Paketler, uçak, konaklama, transfer ve kahvaltı şeklinde oluşturuldu ve Dalaman Weekend'in web sitesinden kolaylıkla satın alınabilecek bir düzeye getirildi. Bu şekilde sezon dışında turizmi devam ettirmeyi amaçlıyoruz. Dalaman'ın tarihi, doğası, mutfağı ve diğer olanakları insanlar tarafından daha da tanınır hale gelecek. Bu paketi desteklemek amacıyla, bölgeye özgü bir etkinlikler takvimi de hazırlıyoruz.

Dalaman Weekend'i iç pazardadan sonra dış pazarlara da yaymayı planlıyoruz. Projeden bahsettiğimiz Avrupalı turizmciler, bu işi birlikte yapabileceğimizi düşünüyorlar. Cuma günü işinden çıkan insanlar 3 saat sonra Dalaman'a gelecek ve pazar günü geri dönüp, Pazartesi iş başı yapabilecek.''

İBRAHİM DOĞAN: "BU YIL REKABERLİK YILI"

Anadolujet Başkanı İbrahim Doğan ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi; "Böyle bir birlikteliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemde Valimizin önderliğinde bir oluşuma gidilmesi son derece önemli.

Bu yıl rekaberlik yılı diye düşünüyorum. En iyisini yapacak olanlarla ilerleyecek bir süreç içerisindeyiz. Biz Dalaman Havalimanı ve otellerle bir araya geldik. Daha önce de birlikte projeler yapmıştık. Şimdi de hava yolu ayağında elimizden geleni yapacağız. Bu yaz Ankara-Dalaman seferlerini günde ikiye çıkaracağız.

İnsanları adresinden alıyoruz ama bunu da yine bir acenteyle yapıyoruz. Gidilen yerlerdeki rehberlik hizmetleri için de hem TÜRSAB'dan hem de diğer turizm ötgütlerinden destek alıyoruz. Dalaman Weekend programı çerçevesinde ücretsiz transferi de müşterilerimize sağlayacağız.''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim