• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

AnadoluJet yolcularına çocuk müzesi indirimi

AnadoluJet yolcularına çocuk müzesi indirimi
AnadoluJet, Türkiye’nin ilk çocuk müzesi “Ankara Çocuk Müzesi ve Bilim Merkezi” ile yepyeni bir kampanyaya daha imza attı.

AnadoluJet, çocuklar için projeler geliştirmeye devam ediyor. AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu aracılığıyla yaklaşık 27 bin ilköğretim öğrencisine ulaşan AnadoluJet şimdi de Ankara Çocuk Müzesi ve Bilim Merkezi ile yeni bir işbirliği yapıyor.
 
Mart ayı itibariyle başlayan ve Türkiye’nin ilk çocuk müzesi olan “Ankara Çocuk Müzesi ve Bilim Merkezi” ile ortaklaşa düzenlenen kampanya kapsamında AnadoluJet ile seyahat eden yolcular, uçuş kartlarının kendilerinde kalan kısmı ile Ankara Çocuk Müzesi’ne yüzde 50 indirimli giriş hakkı kazanıyor. Ayrıca isteyen herkes yine uçuş kartlarını kullanarak bilim merkezinde düzenlenen atölye çalışmalarına da yüzde 25 indirimle üye olma imkânına sahip oluyor.
 
AnadoluJet ile uçuş gerçekleştikten sonraki bir ay içinde kullanılması gereken ve her kartta yalnızca bir kişiyi kapsayan kampanya indirimi, Kıbrıs dâhil tüm AnadoluJet uçuşlarında geçerli olup, diğer havayolu firmaları ile yapılan ortak uçuşlarda kullanılamıyor.
 
Çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor

2011 yılında kurulan “Ankara Çocuk Müzesi ve Bilim Merkezi” çocuklara ilham verici ortamlar sunarak gelişimlerini destekliyor. Yaklaşık 1400 m2’lik bir alana yayılan müze ve bilim merkezinde gerçeğini aratmayan dinozor modelleri, inşaat, trafik ve su ünitesi gibi keşif alanlarının yanı sıra temel yaşam becerilerini geliştiren ve yaşam boyu öğrenme arzularını arttıracak özel parkurlar da bulunuyor.
 
Okul eğitimini destekleyici sergi ve programların gerçekleştirildiği “Ankara Çocuk Müzesi ve Bilim Merkezi”nde son yıllarda dünyada yaygın bir öğretim yaklaşımı olan “Ellerim İşliyor! (hands-on)” öğretimi de uygulanıyor. Bilim merkezi bünyesinde düzenlenen atölye çalışmalarında çocuklar; ses, ışık, kuvvet – mekanik, elektrik, astronomi, uzay, matematik ve adli tıp gibi konuları deneyler yaparak öğreniyor.
 
Yaz aylarında özel olarak düzenlenen Bilim Akademisi’nin de bulunduğu “Ankara Çocuk Müzesi ve Bilim Merkezi”nde çocukların keyif alacağı doğum günü gibi özel organizasyonlar da yapılabiliyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim