• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

AnadoluJet'den Çorlu'ya transfer hizmeti

AnadoluJet'den Çorlu'ya transfer hizmeti
AnadoluJet, uçuş yaptığı şehirlerdeki havalimanlarına konforlu, ekonomik ulaşım sağlayan SecureDrive ile anlaşmalı Havalimanı Transfer Hizmeti kapsamına Çorlu'yu da ekledi.

 

AnadoluJet, uçuş yaptığı şehirlerdeki havalimanlarına konforlu, ekonomik ulaşım sağlayan SecureDrive ile anlaşmalı Havalimanı Transfer Hizmeti kapsamına Çorlu'yu da ekledi. Aralık başında kampanyalı fiyatlarla başlayan transfer hizmeti için tek yön bedeli sadece 5 TL. Uygulamadan faydalanmak için AnadoluJet ve Secure Drive web siteleri üzerinden rezervasyon yaptırılması gerekiyor.
 
Halkın havayolu AnadoluJet, SecureDrive ile yaptığı anlaşma kapsamında sunduğu ekonomik ve güvenli havalimanı transfer hizmetini Çorlu’da avantajlı bir kampanya ile başlatıyor. Aralık başı itibariyle Çorlu’da başlayan havalimanı – şehir içi ulaşım hizmetinin kampanyalı bedeli tek yön sadece 5 TL.
 
Bugüne kadar Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya-Mersin, Kayseri, Çeşme, Bodrum ve Dalaman’da geçerli olan Secure Drive işbirliğinde sunulan transfer hizmeti, havalimanına gidiş ve dönüşlerde AnadoluJet yolcularına büyük konfor sağlıyor. 
 
AnadoluJet transfer hizmeti kapsamında araçta internet kullanımı, çocuk koltuğu gibi özel donanımlar da sunuluyor. Özel eğitimli şoförler ile uçağa binmeden önce başlayan AnadoluJet konukseverliği, bindikten sonra da uçak içinde devam ettiriliyor. Uygulamadan faydalanmak için Çorlu’da bulunan AnadoluJet acenteleri ile irtibata geçilebilir veya AnadoluJet web sitesi üzerinden SecureDrive Online Rezervasyon   yönlendirmesi ile işlem gerçekleştirilebilir.
 
AnadoluJet ve ek hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com.tr adresi ziyaret edilebilir ve/veya 444 25 38 çağrı merkezi aranabilir.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim