• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

AnadoluJet'in Flyride simülasyon uçağı Antalya'da

AnadoluJet'in Flyride simülasyon uçağı Antalya'da
AnadoluJet, özel Flyride Simülasyon Uçağı ile Türkiye’yi dolaşmaya, 7’den 70’e herkese ülkemizin güzelliklerini tanıtmaya devam ediyor.


Flyride Simülasyon Uçağı; Anadolu’nun tarihine, kültürüne ve coğrafyasına verdiği önemi her fırsatta vurgulayan AnadoluJet’in, bu değerleri yakından tanıma fırsatı bulamayanlar için özel olarak projelendirdiği Flyride Simülasyon Uçağı, İstanbul, İzmir ve Ankara’nın ardından şimdi de Antalyalılarla buluşuyor.

Anadolu’nun tarihine, kültürüne ve coğrafyasına verdiği önemi her fırsatta vurgulayan AnadoluJet’in, bu değerleri yakından tanıma fırsatı bulamayanlar için özel olarak projelendirdiği Flyride Simülasyon Uçağı, İstanbul, İzmir ve Ankara’nın ardından şimdi de Antalyalılarla buluşuyor.

AnadoluJet, 20 Haziran - 20 Temmuz 2015 tarihleri arasında özel simülasyon uçağı Flyride ile MarkAntalya Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilere benzersiz bir deneyim yaşatacak.

Özel olarak dizayn edilen uçak şeklindeki simülasyon aracı içerisinde, 26 yolcu 14 dakika süresince İstanbul Tarihi Yarımada, Bursa Ulu Camii, İzmir Efes Antik Kenti, Adıyaman Nemrut Dağı, Trabzon Sümela Manastırı gibi İstanbul’un ve Anadolu’nun tarihi ve turistik noktalarını üç boyutlu ve gerçek gökyüzü çekimleri ile izleme şansına sahip oluyor.

İstanbul ve Türkiye olmak üzere iki ayrı tur seçeneği bulunan simülasyon programında katılımcılar hem şehirler ve tarihi yerler hakkında bilgi alıyor hem de unutamayacakları görsel bir şölen ve özel teknikler ile geliştirilmiş rüzgar, yağmur, titreşim efektleriyle üç boyutlu deneyim yaşıyor.

untitled-1.jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim