• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

AnadoluJet'in ramazan TIR'ı yarın Bursa'da

AnadoluJet'in ramazan TIR'ı yarın Bursa'da
AnadoluJet'in düzenlediği özel sahne sanatı gösterileri 21 Haziran'da Bursalılarla buluşacak.http://www.ulastirma.com.tr/admin/news.php?PR_option=add#


AnadoluJet'in, meddah gösterisi, orta oyunu, gölge oyunu ve ipli kukla şovu gibi pek çok nostaljik ramazan eğlencesini halkla buluşturmaya hazırlanan ve  tiyatro salonu gibi dizayn edilen özel ramazan TIR'ı 21 Haziran'da Bursa'da olacak. 

AnadoluJet'ten yapılan açıklamaya göre şirketin Müstakil Sahne Sanatları ve Eğitimi Derneği (MÜSSED) ve Feyz-i Alem Sanat işbirliğiyle hayata geçirdiği "Direklerarası Ramazan Eğlenceleri Projesi" kapsamında düzenlediği özel sahne sanatı gösterileri 21 Haziran'da Bursalılarla buluşacak. 

Proje için dizayn edilen, sahnesi ve oturma düzeniyle tiyatro salonunu aratmayan AnadoluJet Ramazan TIR'ı, Bursa'daki Millet Mahallesi Engelliler İş Okulu Bahçesi'nde iftar sonrası halkla buluşacak. 

Ramazan TIR'ı, katılımcıları yaklaşık 90 dakikalık nostaljik bir yolculuğa çıkaracak.  Etkinlik öncesinde tahta bacak üzerindeki performans sanatçısının yapacağı davet ile alana çağırılacak izleyicilere Osmanlı şerbeti, Osmanlı macunu, pamuk şeker gibi Ramazan ayına özel ikramlarda bulunulacak. 

Fasıl dinletisi ile başlayan AnadoluJet Ramazan programında; meddah, orta oyunu, gölge oyunu, Hacivat-Karagöz, İbiş ve kukla şov gibi geleneksel ramazan gösterileri sahnelenecek. 

AnadoluJet'in nostaljik Ramazan TIR'ı, 22 Haziran'da Denizli'de, 23-24 Haziran'da Konya'da, 26 Haziran'da Mersin'de, 27 Haziran'da Kayseri'de, 28 Haziran'da Malatya'da, 29 Haziran'da Elazığ'da, 30 Haziran'da Adıyaman'da, 1 Temmuz'da Şanlıurfa'da, 2 Temmuz'da Gaziantep'te, 4 Temmuz'da Hatay'da, 5 Temmuz'da Adana'da, 6 Temmuz'da Sivas'ta, 8 Temmuz'da Rize'de, 9 Temmuz'da Trabzon'da, 10 Temmuz'da Ordu'da, 12 Temmuz'da ise Ankara'da olacak. 

Bu arada AnadoluJet'in projeleri, uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim