• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Anadolujet'ten Ankaralılara bagaj müjdesi

Anadolujet'ten Ankaralılara bagaj müjdesi
THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, Ankaralıların artık Antalya, Bodrum ve Alanya gibi tatil yerlerine giderken, bagajlarını evlerinden teslim edebileceğini duyurdu.

 

International Business School (ITEC) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Markam 2023 Zirvesi"nde, 10 yılda Türkiye'den hangi markaların dünya markası olacağı ele alındı.
 
Zirveye video konferans sistemiyle Trabzon'dan bağlanan Türk Hava Yolları (THY) Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, Türk havacılık sektörünün ve markalaşma sürecini anlattı. Anadolujet'in THY'nin tüzel kişiliği altında kurulduğunu söyleyen Doğan, şirketin şu anki konumuna nasıl geldiğine yönelik bilgiler verdi. Bir markanın vizyon ve misyonu olması gerektiğini ifade eden Doğan, "Anadolujet, Anadolu'nun her yerini ulaşılabilir kılma misyonuyla hareket ediyoruz. Biz kar odaklı bir şirket değiliz. Anadolu halkı daha da zirveye gidecek" dedi.
 
5 yıldır Anadolujet'te çalıştığını hatırlatan Doğan, o dönemde vatandaşların havayolunu tercih etmeleri için bizzat Ankara'da sokaklara inerek, sorunları dinlediğini ve buna göre çözüm ürettiklerini kaydetti. Doğan, Ankaralılara bir müjde vererek, "Ankaralılar, artık Antalya, Bodrum ve Alanya gibi tatil yerlerine giderken, bagajlarını evlerinden teslim edebilecek" dedi. Bir Ankara markası olan Anadolujet'in 2013 projelerine ilişkin ipuçları veren Doğan, Türkiye'nin sivil havacılıkta yolun başında olduğunu ve bu kapsamda projeler üretilmesi durumunda milli gelirin daha da artacağını kaydetti. Doğan, Türkiye'de markalaşmanın yeni bir kavramı olmadığını, doğru konumlama ve modellemeyle başarılı markaların Türkiye'ye kazandırılabileceğini dile getirerek, sözlerini tamamladı.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim